Uz je to pekne dlho co som napisala (resp. nenapisala) nejaky BLOG, ale zas ma to pochytilo a tu je mensia prihoda (na ktorej sa aspon ja zabavam ,prajem priiijemne citanie a hlavne vela zabavy (aj ked sa nebudete tolko zabavat ako ja


Bol jeden z nudnych prazdninovych dni,presne to bol pondelok okolo 17:30.
Nina (teda ja sedela za svojim pocitacom (presne je to eMac a rozmyslala ci ho nevypne a nepojde robit nieco uzitocnejsie.
Zrazu niekto napisal na icq, neverila vlastnym ociam, napisal jej byvaly. Na to sa prihlasil niekto dalsi a tiez Nine napisal,bol to tiez byvaly, na co sa zacala rehotat.

Bolo to ako keby sa dohodli, ze chcu ist s Ninou zajtra von, jeden na kupalisko,druhy na pivo...
Vsetko pekne vychadzalo (nepokracuje to ziadnym ale,ako by asi malo , najprv kupalisko s jednym, ktory bol nejak podozrivo pozorny,pozornejsi nez ked sme spolu chodili. Bolo nam spolu fajn, aspon to tak vyzeralo.

Po kupalisku som utekala domov aby si Nina odniesla veci a mohla sa stretnut s druhym byvalym, ktory ju este po telefone navigoval ze kam presne ma prist.
Stretli sa (asi po roku) a Nina neverila vlastnym ociam, chalan sa totalne zmenil a netusila co si ma o tom mysliet... Nakoniec to nejak rozdychala a snazila sa pochopit, poprechadzali sa po mestte a nakoniec bola odprevadena az domov.

Cely den povazovala za nieco vtipne, zistila ze cely tento den je ako sen.Alebo aspon nejaka "vtipnaaa" prihoda ,no jednoducho pre Ninu nepochopitelny den, alebo skor nepochopitelne situacie s nepochopitelnimi ludmi.

Doteraz (aj ked je to necely tyzden)ked si na tento den spomenie pochiti ju zachvat smiechu.

Aj prave teraz v tomto momente sa Nina skeri za pocitacom

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
lola8  6. 7. 2008 14:06
náhodou ..milé
 fotka
affroditta  6. 7. 2008 14:23
Hehe...zakon schvalnosti ...vzdy to tak je, ked to necakas sa ozvu...a este k tomu v tej najvnehodnejsej chvili
 fotka
mayflower  6. 7. 2008 14:33
no pekne pekne A ako sa zmenil ten byvaly c.2?
 fotka
lynettka  6. 7. 2008 21:35
Jezis to je zlatucke ...no toto, kolko mas ty pozornosti
Napíš svoj komentár