...so mnou.
Ano, dalsi blog, ktory sa tyka mna a mojich myslienok. A tak sa stalo, ze som premyslala o tom ako som sa zmenila. Poviem vam, je toho dost,kedze nad tym neustale rozmyslam.To koli tomu ze mi to nehovori len jedna osoba, ale uz je ich viac ako dost. A tym padom mi to neda nejako vnutorne vyriesit, a to aspon cez tento blog.

Stala sa zo mna emocionalna, nestala troska, ktora leze na nervy uz asi kazdemu, a to najhorsie aj sebe.

Ludi ktorych som odsudovala za to ako sa pretvaruju uz nemam pravo sudit, nakolko uz aj ja sa hram na nieco co som kedysi nebola.
Neviem ci je to pretvarka alebo moja nova zmena. Neviem ako nazvat nieco, co si sam clovek vsugeruje do hlavy a otravuje s tym okolie.
Iste je jedno, nepaci sa mi tato zmena ci pretvarka alebo ako to nazvat. .
Jednoducho uz to nie som ja!

Robim uz take veci ktore som vzdy z nechutou odmietla, a na druheho pozerala ako na blazna.V mojej hlave nastal zvrat, jednoducho blaznovstvo, ktore nie je pochopitelne. Tento stav v mojej mysli je ako hrozna nocna mora, ktorej sa snad niekedy zbavim, aspon v to dufam.

Chcelo by to radikalny krok spat alebo nieco, co by opat premenilo moj zivot.

Zivot taky aky som ho poznala, bez problemov, ktore mi nevrtali stale v hlave,so stalym optimizmom a usmevom na tvari s akymi som tieto problemi brala a s lahkostou ako som ich riesila.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár