Jedno krásne ráno sa vybral istý mladý muž na poľovačku do hôr. Ako tak špúlil oči na srnky, uvidel čosi zvláštne. Medzi zelenými listami liesky sa čosi hýbalo. Pomaly sa s namierenou zbraňou priblížil a v tom naňho vyskočila chlpatá opica s papierom v ruke. Igor, ako sa ten muž volal, pustil pušku a utekal preč. Naštvaná opica odišla späť za kríček, dokončiť začatú potrebu.
Ako Igor utekal, prepadol sa do akejsi džúry.Bol tam hrozný smrad.Poslepiačky sa brodil v hustej tekutine.Zapálil zápalku, ale to bola obrovská chyba! Nad horou sa vzniesol kúdol dymu.
To prilákalo kmeň domorodcov. Igor sa prebral a nad sebou zbadal 10 červených vysmiatych tvárí. Zjačal, ale hneď zase stíchol, pretože niektorí siahli po svojich ostrých oštepoch. Jeden z nich, zrejme náčelník, vzal dlhú halúzku a pichal mu do oka.Okrem toho cítil na pravom palci na nohe bodavú bolesť.Pozrel sa a uvidel tú chlpatú opicu ako sa k nemu skláňa a prednými zúbkami mu obhrýza nohu. Domorodci okríkli opicu a tá sa stiahla do úzadia.Hodili igorovi okolo krku lano a ťahali ho v ukrutných bolestiach von z diery. Od bolesti omdlel. Keď sa prebral, ocitol sa pred kríčkom, zdravý a živý s puškou v ruke. To ho len plyny spoza kríčka priviedli do mámivých snov.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
gebrica  29. 5. 2009 21:26
 fotka
ninca  30. 5. 2009 14:29
@1 co sa rehlis??to bolo napisane na hodine dejepisu ked ma ucitelkyn nudny hlas privadzal do rise snov
Napíš svoj komentár