lebo momentalne nevidim ziadny dobry dovod na to.Zase som v obdobi ze len prezivam a nezijem. Proste nevidim rano dovod vstat, neviem ci je to len depka ze je zima a tak, ze starosti je vyse hlavy... ale uz neverim v optimizmus ze sak bude lepsie urcite, lebo sa mi len zda ze bude len horsie a horsie. Aj moje sny mi to ukazuju, sice na to moc neverim ale len tak si obcas pozriem v snari ze co to zevraj znamena, a vychadzaju mi same zle veci .
Niekto si mozno pomysli ze som si to vsugerovala aka som nestastna a tak.. ze si to vlastne zasluzim. Ano priznavam vzdavam sa, nebavi ma stale sa hrat na stastnu a predsierat aka som stastna... Jedno je sugescia a jedno je uz klamstvo.
Nech sa mi to niekto kludne posnazi vyhovorit, ale vazne si myslim ze stastny zivot nie je pre mna.. lebo ako nahle som stastna tak to nieco pokazi. Pripomna mi to Piper z Carodejnic trocha.
Nemam rada pesimizmus, preto mi nehovorte ze som pesimista, ja som len realista a vidim to v pravych farbach.
Momentalne mam malo sily rozmyslat optimisticky. Preto pisem co pisem preto hovorim co hovorim a preto sa tak spravam ako sa spravam.
A preco vlasnte pisem tento blog? Mozno aby som zistila ci je niekto na tom podobne ako ja. Neviem.

 Záchod
Komentuj
 fotka
depechemode  16. 1. 2009 14:08
som natom podobne ako ty..
len poprve ziadne carodejnice nepoznam ..
neverim na snar..
ale obcas.. ked otvorim oci a zacnem pocuvat co sa deje okolo mna.. nenachadzam dvovod rano vstat..
ale vies po vsetkom zlom pride nieco dobre...
ved po zivote je smrt...
mozno to znie prehnane a ktovie ako...
ale ked este sme na tom hnusnom svete..
naco sa trapit??
ved aj tak to nema zmysel..
tym ze prideme o chrasne chvilky koli placu koli smutku stracame vsetko...
skus naist nieco dobre v tom zlom..
len ihlu v kope sena..
 fotka
petika  16. 1. 2009 15:25
mam niekedy stavy, ked mam pocit, ze nema vyznam rano vstavat..

momentalne som v takej situacii, ktora ma byt teoreticky dost stresujuca, ma ma trapit a dostat na uplne dno mojich sil..
ale vies co? nedam sa..kazdy den sa tesim..aj ked je mi zle..tesim sa,ako mi zas bude zle..a potom ako mi zas bude dobre..ako mi zas zavola ten chalan, ako sa zas zabavim v skole..ako sa budem muset drvit..ako si zacvicim...

vsetko so vsetkym suvisi..a preto mam pocit, ze nieje dobre posudzovat nejake udalosti ako zle a dobre..ber to ako to ide..je to zivot a aj tak z neho nevyviaznes ziva
 fotka
lc  16. 1. 2009 16:40
vstavat s plnou hlavou smutku je fakt tazke, hmmm
ale je v zivote kopu super veci a ludi ktori mozu zdvihnut nasu naladu. Casto aj ked vstanem so smutkom tak sa potom rozveselim a o to ide hladat to pekne
neboj najdess to teta
 fotka
petery  16. 1. 2009 16:47
zacnem iba s tym ze pozerat si Snáre je blbosť, totiž v každom z nich je na určitú vec iné vysvetlenie... Svoje sny by si mal každý vykladať sám a hľadať sa v nich, prečo sa ani o tom sníva...

Dobre si napísala, že najlepšie je vsugerovávať si, že si šťastná, pomôže to určite viacej ako sústavné ľutovanie sa, ktoré vedie akurát tak na psychiatriu. Treba sa vzchopiť a so vztýčenou hlavou a istým krokom vykročiť pred.

Možno to bude chcieť preorganizovať život, no ale nakoniec, tak je to aj v poriadku.
Sám som tým prešiel, takže viem ako sa asi môžeš cítiť.

Držím palce
Napíš svoj komentár