co laska zmeni, presne nad tymto som sa dnes zamyslala, ze aka by som mala byt stastna ze mam 17 a nie 16 ci 18 proste mala by som rada tak ako to je.. ale co ked chcem viac? co ked nechcem sa len tesit z toho ze mam 17 a citim sa stara?

ano prave v tom je moj problem ciitm sa stara, mam pocit ze mam uz 17 a este som nic nezazila. Pytate sa co si predstavujem pod tym ze nic nezazila? No nieco o com by som mohla rozpravat svojim detom ze ako som sa dobre mala alebo proste nieco na co by som mohla s radstou spominat. No ja taky pocit bohuzial nemam. Mam pocit ze to somnou ide len cim dalej tym dole vodou zase raz nezijem ale prezivam a kedy som zila? Ked som verila ze aj na mna sa obratilo stastie. Bolo to super obdobie ked som verila ze aj ja som konecne objavila lasku ale bohuzial sen sa nestretol so skutocnostou a takto to dopadlo ach preco som taka blba?

sory za tento blog ked vymyslim nieco lepsie tak to sem dam, ak na nieco pridem lepsie

 Záchod
Komentuj
 fotka
smichi  6. 1. 2009 15:20
To akoze KAZDY co sa aspon raz ojebe na laske, je blby? Tak to som potom aj ja viacnasobny blbec.

Hlavne je ze sa z toho dostanes, dievca. Na nicom inom nezalezi.

A nieco sa ti skor ci neskor same pritrafi, co budes moct rozpravat detom.
 fotka
neverending  6. 1. 2009 15:26
keď som mala 17 cítila som sa asi ešte horšie ako ty...tiež som si spievala tú pesničku a vôbec som si nepripadala tak ako sa v nej spieva...a teraz mám 18 a necítim sa o nič lepšie,tiež neviem o čom budem rozprávať deťom....
 fotka
perseus  6. 1. 2009 16:09
Sedemnásť a chôdzu ženy, nie vôňu i keď možno aj, neviem... a btw. mne Život s veľkým Ž začal práve po sedemnástke
 fotka
rom4n133  6. 1. 2009 22:57
No život je ako sinusoida, raz si hore a inokedy dole Život je taký, možno teraz dlho klesáš a máš ten pocit, ale časom príde pocit, keď zase budeš stúpať.. Veď "Nič nezostane stále, mení sa toho čoraz viac a spoločné čo máme, nám chyba stále viac" čiže treba veriť, že to dobre Ťa len čaka!
Napíš svoj komentár