Pojem láska sa nedá len tak ľahko vysvetliť, no kľudne vám vysvetlím, čo si o tom myslím a čo cítim ja.

Je to jeden z najúžasnejších pocitov, ktorý prežívate. Sú to dvaja ľudia, ktorým je jedno čo sa deje okolo nich, hlavne, že majú seba. Ľúbia sa, trávia spolu hŕbu času, smejú sa a plačú taktiež spolu.
Zo začiatku je sladká, stále jej máte málo a nie ste dostatočne nasýtený, ale vždy musia byť aj tie chvíle horkosti, trpkosti a neistoty. Keď je to však pravá láska tak určite si to vždy vysvetlíte, dokážete sa o vašom vzťahu porozprávať a povedať si všetko úprimne. Čo vám na vašom partnerovi prekáža alebo či niečo naopak na ňom milujete. Môžete mu povedať aby sa niečo posnažil zmeniť, no nezabúdajte aj na svoje chyby, netreba poukazovať stále na chyby druhého, pretože chyby robí každý a vy nie ste výnimky.
Láskou si prejdú všetci a v prvých láskach bývajú veľké sklamania, napriek tomu sú to tie najkrajšie lásky. Zaľúbenosť vám nedovolí myslieť na to, že raz to skončí ale núti vás rozmýšľať už o tom ako s ním budete mať svoj vlastný domček, v ktorom budú pobehovať malé deti a kričať slovo mama, tata s úsmevom na tvári. (nie je nad úprimnú lásku od detí)
Láskou si treba prejsť každý sám za seba, zistiť čo to je, lebo z rozprávania iných to je na nič, nepomôže Vám to.

Zapamätajte si však, že keď niekoho ozaj ľúbite a cítite k nemu lásku, nezaoberajte sa svojim okolím ale riaďte sa sebou, pretože potom budete banovať, že ste to aspoň neskúsili.

 Blog
Komentuj
 fotka
onaj123  22. 3. 2013 01:10
Eh keby to bolo tak jednoduché povedal by som ti to!Len to viem že netreba byť jedno na druhého za žiadných okolnosti zlý !!!

Podľa mňa si to treba žiť a nie o tom filozofovať!!

Ale si zlatá !!!
 fotka
nikola1071  22. 3. 2013 13:51
Veď toto ... a ďakujem teda
Napíš svoj komentár