Hviezdy bledli.Úsvit sa chvel,na obzore ako zvolná sa rozširujúci úsmev.Bledý okraj oblohy ohlasoval nový deň.
Posvätná geometria osudu je všade naokolo.Karmínove dvere,dvere sa otvorili.Stojíš rovno v nich.Telo mi stuhlo.Moje ♥ bije pre teba..Vidím ako sa na mňa pozeráš.Tvoj úsmev sa mi pozerá do oči.No ja vidím,že kôli tebe bude môj svet smutnejší.
Si nedosiahnuteľný cieľ.Vysoká látka,ktorú som si položila.Bolí ma srdce,mam v ňom plameň,ktorý vidím umierať.Zhaslo svetlo nádeje.Počujem pieseň o láske, čo už nežije.
Moje slzy padajú ako dážď.
Kto by to bol povedal,že láska dokáže byť taká krutá.
Si to ty.Časť môjho srdca bola otvorená pre teba.Mohol si byť kľúčom k môjmu srdcu.A keby si ho získal, musel by si odomknúť.No takto sa už nikdy nepokúsim chytiť dúhu.
Prečo nemôžem mať nebo v posteli?
Spôsob akým sa na mňa pozeráš ma vynáša do oblakov.Nemôžem ťa dostať z mojích snov.Pre teba by som obetovala všetky slzy v mojích očiach.Chcem spievať tvojú pieseň....Nechaj ma jazdiť tvojou slzou,cez bradu do Číny.Nechaj ma jazdiť tvojou slzou cez oblaky bez šťastia,kde sa moja túžba skrýva. Ale ja si počkám,kým sa oblaky rozplynú a ty zídeš dole!MTR

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
cagy  9. 4. 2008 20:49
ako tak pozeraam..niekto tu je fest riadne zamilovanyy..a z toho plynuu aj tieto riadky..je pekne ze nietko vie takto vyjdrit svoje city
Napíš svoj komentár