S prosbami,najst dokonalost,spriaznenu dusu,blizke srdce obraciam sa na hviezdy...vraj vsetko je v nich napisane...naucte ma citat v nich...naucte ma citat medzi riadkami...naucte ma lubit...hviezdicky preco vsetko viete,a nic nepowiete???

Dnes sa pytam ja..Existuje vlastne ta laska,o ktorej vsetci howoria,pisu,ktora lame ludom srdcia na male kusky a kvoli ktorej vytieklo mnoho slz??..

Ano existuje...laska je pre dobrych ludi,pre ludi ktory si ju vazia....ja som urobila v zivote tolko kokotin ze si ju naozaj nezasluzim....

//moje srdce je rozlamane na milion malych criepok...kto mi ho pomoze zlepit??//

A dnes,ako som thaq sedela v tom aute,do oci sa mi tlacili slzy..znova som pokazila lasku,ktora mohla byt naozaj peknaa...mrzi ma to 

Som pevne rozhodnuta,zahodit svoje srdce...potom uz nebudem citit tu skurvenu lasku,bolest,stastie,smutok....slzy nebudu mat dovod tiect mi z oci,pretoze oci vzdy placu ked srdce trpi..ked boli...ked sa lame na dalsie male kusky...

Vzdavam sa peknych chvil,spomienok,lasky,smutku a vsetkeho...dobrovolne sa vzdam srdca, a vsetkeho s nim spolocneho....posledna slza mi teraz tecie po tvari a ja uz len powiem:

,,ZBOHOM.“ .....lucim sa so vsetkym..mozno sa bez srdca neda zit ale s nim je zivot velmi kruty...  NAVZDY...slzu som zotrela,srdce zabila a mam v pici cely svet!!!

 Blog
Komentuj
 fotka
petronellka  17. 7. 2008 10:16
musis mat veru tazke teraz obdobie...drzom palce aby si ho cim skor prekonala
 fotka
dadenka  17. 7. 2008 14:50
klasny blog...ale kazdy si zasluzi lasku aj ked obcas robi chyby
 fotka
staneczko  21. 7. 2008 09:38
ja prezivam nieco podobne tak ta chapem..vsetci hovoria neboj bude to dobre..hovadina..bude?a kedy?kym sa nieco nestane?
 fotka
rowlen  27. 7. 2008 20:13
nezahadzuj vsetko za seba len preto ze si myslis ze to zmizne ako vanok nic nezmizne len sa budes trapit viac a viac kazdy robi chyby len ich treba vidiet a poucit sa znich a hned zmenis pohlad na svet na zivot a aj vo vstahoch budes istejsia..
 fotka
kahermilin  5. 8. 2008 11:04
aj ked si toho urcite vela prekonala,bez lasky sa neda zit
 fotka
boboxxxi  19. 10. 2008 18:17
Pozname sa uz par rokov a viem,ze si super babena Niekedy uletena,ale fakt super.Pozri sa na mna, myslis ze som nemal 1000x chut povedat zbohom a nieco si urobit???1000x je malo...kazdy den som nad tym uvazoval a to nekacam,ved vies asi aky mam zivot vdaka tomu,kto som Ale co uz......nakoniec som rad za to aky som.Toto vie malokto a je mi jedno kolko ludi si to precita....do 19.....som nemal ziadnu babu a to ze som mal boli keci....kto by ma chcel.Myslis,ze som netrpel ked ma pri kazdej babe cakalo iba:,,Nie,sorry."Trpel a brutalne....ale povedal som si,ze mozno.....fakt iba mozno je mi sudene byt na chvilu stastny a ked som si uvedomil,ze ta chvila by mozno kvoli tomu,ze nieco urobim nemusela nastat.....tak som trpel dalej.....nastastie....prisli aj tie svetle okamihy.....a teraz mam svoju Katku a mame sa velmi radi....a verim,tomu,ze to nie je pretvarka...lebo sice sme spolu 4 mesiace ale uz sme si nieco spolu preskakali Verim,ze aj Ty RAZ(viem,ze to slovo nemas rada)budes urcite stastna,len chybu robis asi v tom,ze chces dobre vychadzat uplne s kazdym...ale to sa neda Je to blbe ale fakt nie Verim,ze raz si spolu sadneme a povies mi aka si stastna,ze si nic zle neurobila a teraz mas chlana alebo chlapa,s ktorym sa mate naozaj RADI
Napíš svoj komentár