Uz su to mesiace, co som ta nevidela. Uplynuli mesiace, ktore mali odplavit vsetky city, ktore ma k tebe viazali. Spomienky, na ktore som mala uz davno zabudnut, patria asi navzdy do mojho zivota.

Dufala som, ze si dokazem vytvorit novy svet bez teba. Ale mylila som sa. Myslim, ze uz si navzdy mojou sucastou. Kusok miesta v mojom srdci bude patrit vzdy len tebe. Jedine, v co mozem dufat, je to, aby ta cast bola co najmensia.

Kedysi som nenavidela noci. Pretoze vtedy prisiel cas, aby si sa mi zjavil. Zjavil a zranil ma. V kazdom jednom sne si odo mna odchadzal, alebo este horsie - nepamatal si ma. Bola to skutocna nightmare.

Posledna noc to vsak zmenila. Prisnil sa mi skutocne sweet dream. Stretli sme sa v zasnezenom parku uprostred noci a ty si nechcel, aby som od teba odisla. Bolo to to najkrajsie, co sa mi kedy prisnilo.

Obcas sa bojim, ze z toho vsetkeho raz zosaliem. Alebo sa opat vratia tyzdne a mesiace, v ktorych bude prevladat len smutok a plac. Dnes som silnejsia ako v minulosti. No kto mi povie, aky silny clovek musi byt, aby prezil neutichajucu bolest srdca?

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár