Niekedy mi chýba...
Chýba mi ten jeho milý úsmev, to ako rozpráva, ten prízvuk, ako mi zvykol vravievať, že som zlá, keď som ho šťuchala, tie oči, to ako sa na mňa pekne pozeral... A teraz má hentú.
Ale viem, že aj keby sme spolu, nebol by to vzťah s dlhou životnosťou. On je ten typ chlapca, ktorému vzťahy vydržia kratšie ako záruka Tesco mlieka.
Odkedy sme sa spoznali som vedela, že je medzi nami niečo viac. Keď som bola sama na diskotéke, lebo som nevedela nájsť kamarátky, on došiel ku mne a povedal "Ahoj, som Szabi. Čo piješ?" a nenechal sa odbiť tým, že nepijem... Ostal tam a asi 5 minút ma presviedčal, nech si s ním niečo dám.. nakoniec sme skončili pri kofole a rozprávali sa. Čím viac sme sa rozprávali, tým viac ma priťahoval.
V to leto bolo ešte veľa diskoték, na ktorých sme sa lepšie spoznali. No po predposlednej mi prišla smska: Nechcem nič viac, len kamarátstvo.
Na poslednej sa ani neukázal.
Po štyroch mesiacoch sa ozval. Jedno jeho "Ahoj" stačilo na to, aby sa vo mne znovu prebudila všetká láska k nemu. Neprešiel deň bez toho, aby sme si nepísali. Poznala som ho hádam lepšie ako seba.
Presne po piatich mesiacoch ma znova poslal kade ľahšie. Došla som na Facebook a hneď prvý príspevok na nástenke bol, že chodí s nejakým dievčaťom.
Tak prázdne som sa hádam ešte ani necítila. Nepociťovala som žiadne emócie. Ani žiaľ, ani bolesť, ani nenávisť. Nič. Len prázdno.

Vraví sa, že nikdy nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky... No keď niekoho miluješ, tak tam vstúpiš toľkokrát, dokedy sa neutopíš.

 Blog
Komentuj
 fotka
smartboy  6. 1. 2013 15:43
"On je ten typ chlapca, ktorému vzťahy vydržia kratšie ako záruka Tesco mlieka."

toto si zaklincovala ty tie Tesco výrobky riadne hejtuješ

ale inak...smutný blog :/
 fotka
anitchka  6. 1. 2013 16:46
nechcem súdiť, lebo ho nepoznám, ale on mi príde ako taký typický chronický namotávač a ty sama píšeš že vzťahy mu dlho nevydržia, tak načo sa zbytočne nechať poblázniť?
 fotka
niikolka  13. 1. 2013 16:37
@smartboy náhodou, tie syrové žemle z Tesca mám rada.

@anitcha lebo som blbá. -.-
 fotka
smartboy  13. 1. 2013 18:03
nabudúce ťa pozývam!
 fotka
niikolka  13. 1. 2013 18:04
Pojdeme na nákupy a potom do tesca. Jupiiii.
Napíš svoj komentár