Ach jáj.... už len 4 dni a ide sa do školy. Keďže bolo dnes teplo a už mame len 4 dni tak sme sa išli s Lukáškom kúpať na dvor do bazéna. Chvíľu sme boli vo vode ale nejako ma to nebavilo takže som si ľahla na deku a len tak relaxovla. Zrazu som cítila na chrbte niekoho ruky tak som sa otočila a.....
„Lukáš ja ťa zabijem“ vykríkla som.
Môj brat mal ruky cele od bahna a ja som mala otlačky na chrbte. Začala som ho naháňať a on vybehol z dvora na cestu. No neuveríte kto išiel okolo keď som cela špinavá naháňala ešte špinavšieho brata. Áno bol to Filip. Ale čo bolo ešte horšie.... keď Lukáš vybehol z dvora rovno doňho vrazil. Omg... tak už sme boli špinavý traja. Rýchlo som bežala za bratom, chytila som ho a odniesla som ho do dvora. Videla som že Filip sa na tom užasne bavil. Smial sa ako zmyslov zbavený.
„Prepáč, on nechcel. Bože ja som ale sprostá a môj brat tak isto!“
„Neobviňuj sa z toho, nič sa nestalo.“
„Nie len si celý špinavý kôli môjmu bratovi. Poď, aspoň sa umyješ“
„Tak teda okey.“
Keď sem prišli na dvor, Filipovi som povedala nech si sadne na lavičku a išla som za Lukym.
„Lukáš padaj sa mu ospravedlniť!!!“ skríkla som a on len potichučky zdrhol
Keď som prišla von ti dvaja sa už rozprávali ako vy sa poznali roky a to boli spolu možno päť minút.
„ták vidím že vy dvaja.....“ ani som to nedopovedala a ležala som na zemi. Potkla som sa a s plnými rukami (mala som čipsy a colu) som spadla na zem. Som strašne šikovná. Myslela som si že Filip sa bude smiať ale on rýchlo bežal ku mne, spýtal sa ma či som v poriadku a pomohol mi vstať. Och on je úžasný.
„Tak ty máš fakt smolu“ povedal so smiechom keď sme si už sadli.
„Aspoň sa nemusíš so mňa smiať!“ povedala som urazene
„ Och moja prepáč, ja som nechcel“
„Choď s tým do riti!!!“ povedala som a vyplazila som mu jazyk.
„Takže ty tak hej?!“ postavil sa a začal ma naháňať. Hneď ma aj chytil, začal ma štekliť a hodil ma do bazéna ale neviem či urobil dobre pretože ja som ho tam chcela stiahnuť zo sebou a namiesto toho som mu stiahla nohavice ale potom tam aj tak skočil sám. Už sme sa tam dosť dlho bláznili tak som už chcela ísť von ale nevyšlo....zobral ma na ruky a pýta sa ma:
„Kamže kam??“
„Pusti ma, chcem už isť von!“ prikázala som mu
„Ako si želáte“ povedal a vyniesol ma von.
Potom sme sa ešte chvíľu rozprávali ale už musel odísť. Škoda, dnes bola sranda ale povedal že ešte si to musíme niekedy zopakovať. Neviem čo sa to so mnou deje, pri ňom sa cítim úplne inak. Keď som s ním zabudnem na všetky problémy. A dnes bol úplne zlatý. Až na tých zopár trapasov to bol super deň ♥

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár