Ten čas tak strašne rýchlo letí. Pamätám si na tie časy, keď som mala 3-4 roky a chodila som si kresliť na päťku na chodník a hrať sa na pieskovisko.
Stretla som tam jedného malého ryšavého prcka, ktorého som stretávala čoraz častejšie. Ten krpec mi padol do oka od prvého momentu. Vtedy som ešte netušila, že sme takmer susedky. Kreslili sme si a hrali sme sa spolu. Vyrastali sme spolu, boli sme spolu asi aj každý deň, proste tak často ako sa dalo. Ako sme rástli, naše kamarátstvo sa stále upevňovalo a silnelo. Veľa sme toho spolu prežili, dobrého aj zlého ale napriek všetkému držíme pokope.
Henten krpec mi bol aj spolužiak na základke, no žiaľ len prvé štyri roky. Potom som odstúpila na osemročný gympel a niečo sa trochu zmenilo. Našli sme si nové kamošky, ale to neznamená, že sme na seba zabudli. Vtedy sme mali len také slabšie obdobie. Ja som si našla štvorlístok, tri osoby ktoré nadovšetko ľúbim, aj keď sú strašne šialené a občas ich mám chuť prefackať. Ona si našla svojich tiež. Blaa blaa blaa
Nechce sa mi to rozpisovať všetko, popravde si už ani veľmi nepamätám ako to všetko bolo. A možno by som si aj pamätala, ale som príliš lenivá na spomínanie a to ešte nehovorím o tom, aby som to všetko aj spísala smiley:.

Ja len chcem povedať, že ten ryšavý prcek modrooký je pre mňa strašne dôležitý človek. Ak dobre počítam, toto je už 13. rok čo to spolu ťaháme a to už asi niečo značí. Vždy mi je oporou, a ja sa snažím robiť to isté, tak dúfam, že to robím dobre. Ten malý prcek je moja krásna Nikoletka, a čudujem sa jej, ako to so mnou môže vydržať O.o smiley: .

Jaj ty môj prčok, vieš ty čo? Ďakujem, že ťa mám :3.

 Blog
Komentuj
 fotka
niikolka  12. 1. 2013 21:19
Natala toho ryšavého prcka ti neodpustím! -.-

Neznášam ťa.
 fotka
nattalie  12. 1. 2013 21:23
Ale prestaň, ty vieš, že to nemyslíš vážne
 fotka
stevo  13. 1. 2013 09:38
milé
 fotka
nattalie  13. 1. 2013 16:06
@stevo díky
Napíš svoj komentár