Zase obdobie keď len tak ležím premýšľam a napádajú ma všelijaké hlúposti. Včera som zaspávala stým že prečo??? na svete je toľko veľa detí a ľudí ktorý chcú svoj život žiť na plno a bohužiaľ nemôžu lebo im to nedovolí ich zdravotný stav?

Človek sa snaží žiť zdravo, len aby mal konečne pokoj od zdravotných problémov a zrazu bum je to späť... a celý kolobeh od začiatku, a popri tom stále na svete je toľko ľudí čo si nevážia svoj život fajčia, pijú, drogujú. A nič sa nedeje oni väčšinou sú zdravý alebo ochorejú až keď už moc dlho holdujú dobrovoľne takémuto životu ... Tak isto koľký ľudia by najradšej hneť umreli a popri tom sú zdravý... Celá táto rovnováha je nie ak riadená vyššími silami že my si zaslúžime byť chorý oni zdravý? No neviem celé je to zvrátené stým že ako môže niekto tam hore dopustiť aby umrelo malé dieťa ktorého dušička je ešte nevinná ?

Alebo si zato môžeme mi samí ľudia že skoro všetko čo robíme škodí nášmu zdraviu? skoro nič sa nedá kúpiť normálne dopestované, vychované. Samé chemické látky v potravinách ktoré nás pomaly papajú a potom naše bunky sa idú zblázniť ? Podľa mňa určite niečo také bude. Veď keď sa dnes pozrieme na tie naše obaly potravín tak samá chémia, ktorá určite snami nerobí nič pozitívne.

No raz to možno začne trochu inam spieť i keď rozbehnutý vlak hneť nezastane...

 Blog
Komentuj
 fotka
georg21  9. 4. 2012 18:21
sú otázky na ktoré človek nenájde počas života odpovede, to je normálne. Každý kto má slobodnú vôľu by sa mal rozhodovať podľa svedomia, a aj výrobcovia potravín. Každý si môže žiť naplno ak nájde správny spôsob...
 fotka
antifunebracka  27. 2. 2013 16:50
prajem ti aby si sa co najskor uzdravila
Napíš svoj komentár