Zase to icq ja už nemôžem jednoducho,.,. Vždy keď niečo rozoberáme cez icq tak sa niečo pokašle a potom sa len obidvaja trápime a hnevá nás to že to zase zle vyznelo ja už jednoducho nemám silu stále niečo vysvetľovať keď som to tak vôbec nemyslela,,, no dnes to bolo už fakt mimo všetkého,.,.

A viem že chyba bola na mojej strane lebo niekedy som dosť impulzívna v takýchto veciach jednoducho ľahko sa dokážem nahnevať a potom to vždy dopadne len zle,.,. Týmto sa chcem OSPRAVEDLNIŤ osobe ktorá vie že ju nadovšetko MILUJEM viem že by som to asi nemala písať všade lebo to bude už otrepané a bude vám to liezť na nervy ale jednoducho potrebovala som sa niekomu vykecať a tak ste to práve vy,.,.

Naozaj dlžím jedno obrovské PREPÁČ môjmu Jojkovi dúfam že si tento blog prečíta lebo ak nie tak to asik nemá ani zmysel písať ho len chcem aby vedel že niektoré veci ktoré povieme tak vyznejú zle a potom ich môžeme ľutovať ale tak stáva sa a zatiaľ sa to vždy dalo odpustiť dúfam že mi odpustí aj ten dnešok je toľko vecí ktoré by som chcela ete k tomu povedať ale nemám silu práve sme spolu dotelefonovali a celá moja reakcia na to bol plač,,, už sa to nedalo udržať s týmto si niekedy sama zo sebou neviem rady asi si poviete že som hrozná citlivka ale ja za to nemôžem a tak to celé ukončím len tým že,.,.

Jojko si pre mňa ten najdôležitejší človek akého na tejto planéte poznám si mi VŠETKÝM a bez teba už môy život nemá zmysel tak mi len zostáva dúfať že si sa na mňa nenahneval a že mi dokážeš odpustiť že som niekedy taká impulzívna dlžím ti obrovské OSPRAVEDLNENIE tak prosím ťa PREPÁČ mi že som možno napísala to čo som nemala a ak som ťa nejako urazila alebo ti krivdila tak aj to prosím prepáč som niekedy fakt nemožná ale aj napriek tomu ťa ZBOŽŇUJEM, POTREBUJEM a nadovšetko MILUJEM,.,., si jednoducho láskou môjho života a nikdy ťa nechcem stratiť s tebou sa cítim v bezpečí a je mi s tebou lepšie ako s kýmkoľvek iným si mi útechou aj oporou keď to najviac potrebujem tak len dúfam že som ťa až tak nesklamala,.,. Pretože to by ma mrzelo naozaj ťa nechcem stratiť láska,.,.

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
datha07  22. 7. 2008 18:46
moja neboj,všetko bude v poriadku,ja to tiež poznám,držím palčeky aby ste si to vyjasnili a bolo medzi vami všetko v poriadku
 fotka
dzoudzoupd  22. 7. 2008 19:03
MILUJEM ŤA... Anjelik môj ty sa mi naozaj nemusíš za nič ospravedlňovať, chybu som zase spravil ja a to že ma miluješ mi naozaj nemusíš dokazovať pretože ja to cítim pri každom jednom našom objatí, pri každej jednej puse, zakaždým keď sa chytíme za ruky, kde sa ti pozriem do tvojich nádherných oči, keď pri sebe len tak ležkáme... cítim to stále keď na teba myslím moje a cítim aj to že myslíš ty na mňa...

Miláčik naozaj o teba nechcem nikdy prísť a ver že ani ty neprídeš o mňa pretože my sme naozaj vyrobení jeden pre druhého a s nikým iným by som si môj život už nevedel (a ani nechcel) predstaviť. Naozaj ta nekonečne milujem a navždy aj milovať budem moje.
 fotka
bik3r  22. 7. 2008 19:12
kua jojo uvádzaj tam meno pre koho to má byť...ja som sa tu skoro až rozplakal od radosti a potom pomaly začnem zisťovať, že to je asi pre natali !!! tak som sa rozplakal znova od smútku nech vám to drží...mám vás oboch rád...ste super párik ako sa hovori- par(k) snow
 fotka
ratsanares  27. 7. 2008 01:03
icq je kurva...
Napíš svoj komentár