Milé vtáčatá, Narcimama a ďalší z jej ironických blogov čaká na prečítanie a kladný koment tak hor sa chlapci !


Ráno som si povedala, že už mesiac sa zaprisahávam, že skočím do posilky a otestujem či nás, ľudí nad 100kg nediskriminujú, a či nás v najväčšom fitku gymstroje znesú bez zrútenia. A tak som si nahodila ružové potítka, nejaké trenky na cvičenie a smelo som vykročila smerom k fit centru na druhom konci mesta. Keďže však mám naštudovanú knihu o zdravom športovaní, ovládli ma vážne pochybnosti vo chvíli, keď som tam dorazila. Človek by sa nemal preťažovať, to je veľmi dôležité. A v tomto teple dá brutálne zabrať už len cesta tam a späť. Ešte som tam ani nevkročila a už som funela ako ošípaná pri vrhu a to ma čakala ešte cesta naspäť!

Ďalej sa v tej múdrej knižke prízvukuje, že je dobré ak človek vie koľko znesie a je nesmierne motivujúce sa odmeňovať. Ja som si povedala, že s tým súhlasím, napokon je to logické a rada dám na odborníkov a tak som usúdila, že cesta tam a späť je postačujúca a zvrtla som sa na opätku. Mojou najbližšou úlohou bolo vymyslieť si odmenu. Potrebujem sa motivovať a keď som prechádzala popri Fape, kúpila som si Mars tyčinku. Áno tak, tí bystrejší z vás vedia, že pravidelne dohliadam na dostatočné množstvo cukru v tele. Zdravie je dôležité.

Na námestí som stretla spolužiakov Mareka a Lukáša. Porozprávali sme sa, a kráčali spolu cez mesto. Rozprávala som im o cvičení a o tom, že sa mu nejaký čas už vážnejšie venujem (týždeň a tri dni ale to je dosť keď sa to myslí skutočne zodpovedne). Marek nás pozval na zmrzku a nechcela som ho uraziť a tak som ju prijala. Kvôli tomu, že žijem zdravým životným štýlom, nechcem zanedbávať priateľstvá. Priateľstvá treba utužovať a tiež som si všimla, že sa na mne začína prejavovať profesionálna deformácia a ja si všímam na ľuďoch ich nedostatky, ktoré by mohli odstrániť keby mali odhodlanie, akým mňa obdaril sám boh a som mu za to vďačná.

Marekovi som dávala práve rady, že ako má robiť brušáky a koľko denne, keď sa pred nami vynorila ženská, pri ktorej každá samička s dosť vyvinutým zmyslom pre bezpečnosť, odprace svojho milého čo najďalej z jej dosahu. Marekovi a Lukášovi sa jazyk zroloval až po zem, a celé námestie sa topilo po členky v slinách. Oči púlili ako škrečok, ktorého madžgáte v rukách len aby z jej nechutne dokonalého, odhaleného teľa videli čo najviac. Keď sa už nedokázali zdržať tak na ňu začali popiskovať a oslovovať ju božskou cicou. Chlapcov som upozorňovala, že tá dievčina má otrasné lýtka, že sú mľandravé ale moje slová sa minuli účinku.

Krásavica nereagovala na ich narážky, a tak sa ju rozhodli predbehnúť ju a vybičovať svoje zmysly pohľadom do jej tváre a iné prednosti, pretože jej odhalený chrbát po kostrč sľuboval zaujímavý zážitok aj zpredu. Predbehli ju a ich tváre skameneli v údive (nie nebol to Paviel Rochnyak) ale žena čo mohla mať minimálne 40, ak nie 40 ročnú vnučku. Chalani sa začali predbiehať v červenaní sa a zahanbenom ospravedlňovaní na čo starena s telom mladice rozdávala úsmevy svojím istotne umelým chrupom.

Zozadu lýceum, zpredu múzeum

Keď som dorazila domov počula som zo svojej izby vrcholne podozrivý rehot. Môj pubertálny, pribrzdený brat Šaňo sa votrel do mojej izby so svojím protivným kamarátom Viktorom a tam sa Šaňo rehlil na tom, ako si Viktor skúša moje XXXXXL gaťky na hlavu a priškrteným dievčenským škriekal. "Ja som uprdená prdelka." Keď si ma všimli tak sa Šaňo snažil zachrániť situejšn a Viktorovi povedal "Daj to sem ty buzna." Citovala som doslovne.
Vyhodila som ich z izby a bežali si hrať nejakú formulu pre debilkov na plejáku.

Povedz chlapovi nech sa nehrabe v tvojich veciach kým si preč, a keď sa vrátiš s kolou v ruke už má prečítané tvoje denníky, a keď sa zlostíš smeje sa.

Potom som skontrolovala čo si obzerali na mojom Pc a s hrôzou som zistila, že mi ho zasrali posťahovanými obrázkami nahej Britney Spears a spol. Keď som vyjadrila námietky a hrozby, že im zakážem net, a dokopem ich, tak mi pripomenuli moje fotky Jakea Gyllenhala a mňa na fotomontáži čo mi robila kamoška.
"Jake oh, nepoondi sa z neho hahahahaha"
"si trapná koza"
"Na takého aj tak nemáš tlstoprdka"

Viktor, humusák, sa náramne dobre bavil. Nenávidím svojho brata. A izbu si nemôžem zamykať to je obmedzovanie súkromia.(
bola som totálne vystresovaná a šla som robiť prepadovku na chladničku. Občas mám dojem, že pubertálny výrastkovia nemajú: charakter, slušnosť a dobré mravy...

 Blog
Komentuj
 fotka
xlia  24. 7. 2007 16:46
veľmi sa mi tento článok páčil. tiež nemám 50 kíl takže som sa trochu vžila. najmä sa mi páčila 40 ročná cica bab a tvoj pribrzdený brat s komošom.. len tak ďalej!!! (ty s písaním článokv, nie tvoj brat a Viktor)
 fotka
putrify  24. 7. 2007 16:55
.. pekne napísané aj môj brat mi čítal denníky ...
 fotka
drbna  24. 7. 2007 17:47
Jéj..pjekný blog..som sa pobavila ...
 fotka
kika-00  24. 7. 2007 20:20
a zasa dobrý blog .. teda z tvojho "pera"
 fotka
crca  25. 7. 2007 11:46
Ako každý tvoj blog-super
Napíš svoj komentár