Júlia Manuela sa trepala cez mesto a škuľavo sa obzerala či ju niekto nezbalí. V rukách niesla košíček s kvetmi a o malú chvíľu sa pri nej pristavil mladý chlapec, Júlia Manuela čakala efekt grandiózneho zaiskrenia a pripravovala sa na polhodinové pozeranie si do očí bez mrknutia a následné zistenie, že to je ten pravý. Už si aj začala pohmkávať úvodnú pieseň z titaniku čo by úžasne dopĺňala scénu ked sa nádejný Juan, Emanuel či kto ozval.
-hej šlapka a trávu nemáš?
Júlia Mauela sa cítila ako omráčená a zmohla sa na protiotázku
-Akú trávu?
-Takú čo rastie Mariške z podpazušia
-Nie nemám ale mali sme krásnu úrodu ruží.
-Ruže si strč vieš kam

Júlii Manuele matka vždy hovorila aby sa nesmiala, pretože vtedy sú vidno jej konské zubiská ale tentoraz to nevydržala a rozosmiala sa.
Dostala neskutočný záchvat smiechu, pri tom ako sa smiala, štikútala, krochkala a kýchala. Chalan čo od nej chcel trávu na ňu nenávistne gánil...bol si istý, že trávu má a je iba lakomá.
a potom zmizol v jednej temnej uličke a čakal na príležitosť ked jej mohol pokaziť svadbu s Juanom.

Ked sa Júlia Manuela upokojila a utrela si spôsobne slzy, sopel a sliny čo jej vybehli pokračovala v ceste. Mala zvláštne postihnutie. Hoci kedy, hoci kde ked to na ňu prišlo zaspala. A teraz to prišlo zas. Zvalila sa na zem a spala ako divá sviňa.

Mala zvláštny sen ale strašne sa jej páčil. Všetci na svete vyzerali rovnako.. ako ona. Aj muži, aj psy či krtkovia. V starku písali o tom ako sa oblieka a v denníkoch o jej politických výkonoch. V reklamách na zubnú pastu, čokoládu, vložky, tabletky proti nadúvaniu všade bola ona. Vo všetkých filmoch, všade jej tvár.

Tento sen ju poznamenal tak, že sa mesiac nedokázala na seba pozrieť do zrkadla a chodila s karpinami v očiach a strapatá.
Potom sa prebrala práve ked zistila, že aj Tokio Hotel je s jej tvárou a prebrala sa na to ako sa nad nou zhovárajú, že musí byť spitá ako mulica.

Postavila sa upravila otcove ponožky vo výstrihu a pokračovala v ceste. Má presne toľko rokov ako mala Rosalinda je načase zohnať niekoho lebo kým prekonajú všetky intrigy bude stará. Telenovely sa ťahajú ako Castrove monológy a tak nebude zahálať.

Ale do večera sa jej už nič nepodarilo a ona cítila, že už by bola príliš unavená na polhodinové čumenie si do očí bez mrknutia a tak začala stopovať aby ju nejaké auto vzalo späť na farmu jej otca s chovom ošípaných.
Stopovanie trvalo dosť dlho, pretože ruku dvíhala len na autá nad miliónovou hranicou. A v tých už sedela na sedadle spolujazdca nejaká pipka alebo pipiak.
Napokon sa uspokojila so starším alfa romeom. Nasadla a v tom sa to stalo! Ten pravý. Ked jej to docvaklo, ozvala sa ako prvá.

-Ale my spolu nemôžeme začať telenovelu, pretože ty si chudobný a také telenovely som nezvykla sledovať.
-Bratranec ma volal do drogového biznisu ak chceš prijmem to a budem bohatý. Tam je aj veľa zlých postáv a môže to byť pekne zauzlené. A potom aj ja mám konské zubiská a možno sme súrodenci to bude zaujímavé.
-Ako vies, že mám konské zuby? Ved som sa nerehotala. A tiež prdíš hrozné špióny?
-To tie zuby som si hned všimol, a hej aj ja prdím špióny. Sleduj nič si nepočula a aký smrad tu bude.
-Fuj skoro ako ja. Tak dobre presvedčil si ma.

 Blog
Komentuj
 fotka
yeya  19. 7. 2007 22:22
rehot
 fotka
crca  19. 7. 2007 23:25
Haluz
 fotka
schizofrenik  19. 7. 2007 23:28
trochu slabé viac ironických a trápnych scénok by sa hodilo
 fotka
hufu19  19. 7. 2007 23:37
najlepšia bola mariska
 fotka
martinka1112  20. 7. 2007 09:00
hehe,dobre paci sa mi to,...
 fotka
forgotten  20. 7. 2007 09:41
peckáááá
 fotka
vcielkamaja  20. 7. 2007 10:56
haluz
Napíš svoj komentár