Nie je to až tak dávno, čo som na jednej fan stránke čítala, že moja lásočka Klaha prerušil sólovú kariéru kvôli chorobe. Tá informácia ma úplne dostala a celý zvyšok dňa som prežila v slzách, že moja láska mi zomrie na AIDS alebo rakovinu T__T. Od vtedy som šprtala celý deň na internete a snažila sa vylúštiť aj niečo z katakany a hiragany (to sú japonské abecedy ak by niekto nevedel), len pre to, aby som sa o tej zákernosti čo Klaha schytal niečo dozvedela. Prešiel asi tak mesiac a ja som stále nič nezistila. Stále len to rovnaké "bližšie informácie neboli poskytnuté". Takmer som zomrela od zúfalosti a zvedavosti.

Ale baf! Čo sa nestalo? Našla som jednu jeho maďarskú fan stránku a tam som si dala tú námahu preložiť to do slovenčiny. Nie len že som sa dozvedela, že tá biela cica z tej super Beast of Blood fotky je jeho mačka Atra, alebo, že o sebe povedal, že v čiernej vyzerá dobre (A to aj vyzerá), dozvedela som sa niečo bližšie aj o jeho chorobe.

V Japonsku sa šírili o tom dosť veľké klebety a niekto dokonca povedal, že vraj Klaha zomrie. Ale bola to lož. Nezistila som síce o akú chorobu sa jednalo, ale hlavná vec je, že Klaha vyzdravel a tak sa opäť môže naplno venovať svojej speváckej kariére.

Na jednom nemenovanom servery som čítala, že sa Klaha venuje svojím novým songom a v blízkej budúcnosti vydá ďalší album. Odhaduje sa to na rok 2007, teda už TENTO ROK!!!O_o

Som zvedavá ako to všetko dopadne, ako dlho to zas Klahovi vydrží a či jeho album bude mať po tej troj-ročnej odmlke veľký úspech. Ja verím, že áno, pretože či už bol Klaha v Pride of Mind, Malice Mizer, alebo na sólovke, stále spieval rovnako krásne (Aj keď prešiel 3 drastickými zmenami image, ale na tom už nezáleží).

Snáď mi nič iné nezostáva ako mu držať palčeky a modliť sa, že so spevom už tak skoro neskončí a že ho choroby budú obchádzať na desiatky kilometrov a kývať mu s večným "sayonara".

Arigato soshite aishiteru Klaha-san. Itsumademo!
You no Nami Mitsu

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
smrtonosnylekvar  21. 6. 2007 18:04
jipijéééé
 fotka
niorai  28. 2. 2008 22:43
yay i loved that "Klaha era" v Malice Mizer... on je uužo-uužasný. ale nevedela som, že mu niečo bolo... njn dfm že to nemá trvalé následky alebo čo.
Napíš svoj komentár