Celé to začalo ešte včera večer, keď som skúšal nájsť nejaké témy na internete. Po tom čo som ich mal za tridsať minút asi dvadsať som s tým prestal. Objavili sa medzi nimi aj vyslovené hlúposti typu: Zabili Kennyho, bastardi! - charakteristika osoby, Pornočasopis môj najlepší kamarát - rozprávanie,Otvorenie 1. prevádzky KFC na Slovensku - slávnostný prejav. Sami uznáte, že to boli všetko naozaj "overené" témy.

Dnes ráno som teda prišiel do školy, zaparkoval som auto ( postavil som sa na miesto mojej triednej ). Niesol som si zo sebou dve bagety, štyri čokolády, kinder bueno, koláč a liter koly. Prekvapilo ma, že som ani zďaľeka nemal toho toľko ako niektorí exoti z mojej triedy. Hlavičku a osobné údaje sa mi klasicky nepodarilo vyplniť na prvýkrát takže som sa zmierene postavil do šóry na nové tlačivá. Všetko zavŕšila dozorkonajúca profesorka, ktorá nám do kolónky dátum prikátala napísať dátum nášho narodenia. Takže sme to nakoniec prepisovali znova všetci.

Témy sme vedeli cca o desať minút skôr ako nám ich oficiálne oznámili pretože sme špekulanti a mali sme rádio. Takže keď nám ich rozdali každému vytlačené na papiery už sme vedeli do čoho ideme.

Bolo to celé fajn až na to, že predsedníčka maturitnej komisie mi asi hodinu pozerala cez rameno. Mal som sto chutí hodiť do nej litrovku Pepsi. Vypočítaval som už trajektóriu a dráhu, keď zrejme zistila, že začínam od zúrivosti červenať a odplazila sa o lavicu ďalej.

Čo sa týka mňa tak som okolo jedenástej už nemal čo robiť. Dožužlal som si teda svoje jedlo, zbalil veci, odovzdal na prekvapenie mojej slovenčinárky ako prvý prácu a odišiel som domov.



Nabudúce: Ako som maturoval z angličtiny...

 Blog
Komentuj
 fotka
mirage_a  26. 3. 2007 21:20
V pohode Temy boli podla mna faaajn
 fotka
sarah_whiteflower  27. 3. 2007 08:23
Zaujímavým spôsobom napísané, prečo si rýchle neprepočítal trajektóriu, dráhu a zrýchlenie zloženého pohybu a nešmaril po nej tú fľašku aj tak, ako pocit zadosťučinenia za tvoje hodinové trápenie? (A)
 fotka
majajaj  27. 3. 2007 16:44
hehe no hj este anglina a bude fajront

mne sa najviac lubil ten vazensky system: ked chces ist na wc, zapiseme si ta, potom na chodbe ucitl ze: dockaj,jedna baba tam je..tak sme postavali na chodbach..ach sranda
 fotka
friss  27. 3. 2007 20:36
;O)
Napíš svoj komentár