Potrebujem

potrebujem

človeka,

svojho kormidelníka, ktorý sa nestratí pri prvej hádke.

Takého, ktorý ostane, aj keď bude najhoršie.

Ktorý chápe, že život nie je až tak celkom jednoduchý , a že aj búrky a vietor majú svoj zmysel a sám vie, že v tej búrke ostať pri mne je tou najdôležitejšou vecou.

Možno som až príliš

Príliš premýšľam

Príliš sa obavám

Príliš milujem

Ale koľko je príliš ?

Je to ozaj tak neznesiteľne ?

Všetko, celé to so mnou, naozaj robím až toľko chyb ?

Naozaj vzniká každá hádka mnou ?

Bolo to najhoršie čo som videla, cítila, ako si buchol dverami a odišiel a ja som ostala len tak nehybne stať, roztrasená, sklamaná, plna obáv z toho čo nás čaká a z toho či to zvládneme. 

Či ten svet ktorý je patrí ozaj nám. Milujem ho a najviac by som si priala, aby to všetko zle čo medzi nami bolo odišlo stratilo sa a mohli sme začať odznova stavať to o čo sme sa snažili…stavať to čisté,bez hádok, bez zrad, bez sklamaní, bez sĺz, bez pochybnosti.

Ale život asi nieje ako rozprávka a šibnutím čarovného prútika všetko len tak nezmizne a nebude ako kedysi. Musíme s tým zabojovať zo všetkým čomu mame čeliť a verím, že na konci tej cesty bude všetko to po čom sme snívali. Budem bojovať pokiaľ budem mat síl a robiť všetko, aby som ťa spravila šťastným  to ti prisám.

Keď láska vypláva,

Kormidelník sa plaví naslepo

A keď príliv dosiahne srdce

Vie, že vetry sú priaznivé.

Milujem navždy.

 Blog
Komentuj
 fotka
tequila  5. 7. 2023 16:20
velmi pekne, malokedy v dnesnej dobe vidiet taku oddanost vo vztahu a ochotu riesit veci akoto, ze som to tu vcera nevidel?
Napíš svoj komentár