Je tu prvá časť telenovely: Hľadanie lásky v blond vlasoch a modrých očiach...

Hrajú: Kráľovná mačiek ( prezývaná Cica)
Modrooký blondiak ( Prezývaný anjelik)

Bolo také škaredé ráno ako žumpa v záchytnej stanici. Ona kráčala so svojou sestrou do školy po mokrej ceste a snažila sa uhýbať prechádzajúcim autám, v ktorých sa nosia rozmaznané detičky až do školy. Nenávidela to! Najradšej by z školskej cesty spravila pešiu zónu. To bola jedna z jej naivných ambícií o zmene tohto sveta. Okrem iného ešte chcela dosiahnuť tvrdšie tresty pre vodičov, ktorý zrazia chudiatko zvieratko a chcela by aj zrovnoprávniť mačky v ľudskej ríši.
To bola ona, večne od mačacích chlpov- Kráľovná mačiek- Cica.

Bola by ostala rovnaká. Detinská a mačacia, keby sa nestalo to, čo sa stalo. Ako traktor z jasného neba sa zjavil on, jej srdca šampión. V tom hnusnom počasí mu svietili jeho krásne blonďaté vlasy a úžasné modré oči. Bol taký sladký, až si myslela, že je z cukru a chcela ho rýchlo schovať pod svoj dáždnik, aby sa nerozpustil.

Našťastie bol z mäsa a z kostí- skutočný. To ju potešilo asi najviac zo všetkého. Zrazu to všetko: upršané ráno, špliechajúce autá, Novejsania, Štetka sa rozplynulo a existoval iba on. Anjelik.

Bol však od nej starší o rok a chodil do triedy s jej staršou sestrou, ktorej liezol na nervy so svojimi hláškami. A nebola sama. Všetky jeho spolužiačky ho nemali príliš v láske. Bol poctiváčik a pchal sa učiteľkám do análneho otvoru. No čo by dala Cica za to aby mohla chodiť do triedy s Anjelikom? Všetko okrem svojich mačiek. A možno aj tie...

Láska je strašná vec, skoro obetovala svoje mačky, aby sa zapáčila anjelikovi. Zmenila imidž, správanie a čoraz častejšie navštevovala svoju staršiu sestru v triede. A to všetko len pre to, aby si ju všimol.

A on si aj všimol

TO BE NABUDÚCE....

 Blog
Komentuj
 fotka
aprilka  16. 12. 2007 18:36
super a vystizne presne podla skutosnosti,,
 fotka
aprilka  16. 12. 2007 18:38
inak KRALOVNA MACIEK,, ano ,, prisli sme na to ze sa ti paci donieslo sa to z vasej triedy ale ani uz neviem ako a od koho,, ale neroznasame to neboj,,
Napíš svoj komentár