V minulej časti ste čítali:

Cica sa skoro odmilovala
Anjelik spravil zásadnú chybu
Cica sa znovu zamilovala

Prišiel čas Vianoc, preto sa v škole chystali rôzne vystúpenia.Každá trieda si mala nacvičiť nejakú scénku. Keďže Cicina staršia sestra Murinka je už deviatačka musela spolu so svojím spolužiačkami moderovať vianočný program. dohodli sa, že sa prezlečú za vločky a takto budú sprevádzať divákov programom.

Všetko sa aj vyvíjalo dobre, len jedna Murinkina spolužiačka nemohla na vystúpenie prísť. Preto bolo nájsť za ňu náhradu. Všetky sa zhodli na Cici. Bola pekná, vysoká a vyzerala ako deviatačka, možno aj staršie.Obliekli ju teda do záclony, naučili text a mohla ísť vločkovať do kultúraku.

Pred tým sa však Cica toto všetko musela naučiť. A učilo sa to v Murinkinej triede, kde chodí aj Anjelik. Cica bola strašne ostýchavá, nechcela a nechcela sa pretŕčať pred Anjelikom, no nakoniec ju Murinkine spolužiačky ukecali a tak týždeň čo týždeň tancovala a trepala naučený text pred Anjelikom.

Anjelikovi to nebolo trikrát príjemné a znovu si uvedomil že je v ohrození. Musel teda dačo vyhútať. Hútal a hútal, až ho napadlo, že si ostrihá svoj účes alias Zac Efron ( akt tak vyzeral).

NA ďalší deň, keď prišla Cica nacvičovať do Murinkinej triedy, skoro dostala infarkt ( áno, aj to sa dá keď nefajčíte, nepijete ale ste zamilovaný). Anjelik bol vystrihaný a vyzeral ako väzeň z Prison Breaku. Nechal si síce taký chochol na šiji a ako ofinu, ale aj tak to už nebolo ono.

Vtedy sa Cica tak strašne......

TO BE NABUDúCE....

 Blog
Komentuj
 fotka
mikk  22. 12. 2007 20:07
Dobry blog
 fotka
josyp  17. 1. 2008 00:32
sranda setky 4 diely
Napíš svoj komentár