Cítim jeho pery na tých svojich. Hmm, toto je dosť vzrušujúce. O tomto snívam už asi rok a pol. Počkať, to neznie ako nejak obzvlášť dlho. Dobre, snívam o tom presne 16 mesiacov. Pekne. Ale oplatilo sa čakať. Veď tak dobre bozkáva! Ktovie v čom je ešte tak šikovný...

Ani neviem ako - a ležím na ňom. Toto už presahuje moje predstavy! Ďakujem ti Bože, si kamoš. Jeho ruky skúmajú moje telo. Najprv len hladia tričko, no neskôr sa odvážia láskať moju pokožku. A..opäť len to tričko! Šibe mu?! Ja už ledva dýcham od prívalu vzrušenia, iný by ma už dobre, že neznásilnil a jeho to nebaví, či čo? Až keď ma ešte asi trikrát potrápi tým, že opäť navštívi môj chrbát a prsia, zatiaľ uväznené v podprsenke a zas ma hladí len cez tričko a nepokračuje ďalej, pochopím, že je to jeho hra, ako ma ešte viac vyprovokovať. A darí sa mu to, sviniarovi! Ale úprimne, však z neho som hotová už len keď ho stretnem..Aj keby päťkrát denne.

Neskôr už ani on tú božskú sexuálnu energiu nevydrží (znovu díky bratm tam hore) a vsunie do mňa svoje prst. Najprv jeden, potom dva. A pridá k tomu tie hry s jazykom, ktoré vie tak dobre ovládať. Maximálne si vychutnávam tento dar od Boha. Tento rok som musela veľmi poslúchať!

Už to nevydržím a aj ja začnem prieskum jeho telom. Každučký centimeter jeho tela sa od túžby chveje; každučký centimeter si vrývam do pamäte. Viem, že na tento okamih budem veľmi často spomínať. Prechádzam po jeho dokonalom tele, ktoré pripomína sochy dávnych gréckych bohov, také je súmerné!

Perfektné telo,
v noci sa jelo..

Som vzrušená, keď pod bruškami mojich prstov cítim jeho tehličky, ktoré sú odmenou za tvrdý tréning a ťažké futbalové zápasy. V tej chvíli ma vôbec netrápi, že mám nejaký gram navyše a že by som aj ja mala so sebou niečo robiť.. Tvrdosť jeho mužnosti mi dokazuje, že som pre neho dostatočne sexy a to mi aspoň teraz stačí, nepotrebujem maximálne ploché bruško a miery 90-60-90. To, že sa mu páčim mi robí mokro v nohavičkách ešte viac. A tie jeho kúzla s prstami! Som v nirváne...
***
Ráno vstanem okolo dvanástej a po včerajšej vodke, pive, neviemčomešte a cigaretách sa mi trochu krúti hlava. Inak je všetko po starom, zisťujem. Ale keď cikám, pristihnem sa, že sa prihlúpo usmievam. To by bolo v poriadku, usmievam sa rada, ale ešte mi nejako stále uniká dôvod úsmevu. V tom si spomeniem. Predsa ON! Moja platonická láska... Vážne sa včera stalo to, čo sa stalo? Určite by som si to len tak nevymyslela. Modlím sa, aby si to aj on pamätal a hlavne, aby sa tomu tešil a nie ľutoval, že to bolo práve so mnou..

Pri naberaní polievky vrtím bokmi v rytme otrasných rádiových hitov, ktoré neznášaš a nadávam na nich, no aj tak si ich spievam a tancujem pri nich. No pri cinknutí mikrovlnky, "cikne" aj mne v hlave. Veď to vôbec nebolo také úžasné, ako som si predstavovala. Prepadne ma smútok. Asi som od toho čakala viac. Asi som si ho priveľmi zidealizovala. Asi nie je taký božský.

Polievku si beriem do obývačky, pustím si obľúbený program, no ja stále uvažujem nad ním. Prečo sa to stalo? Teda, ja sa napriek všetkému teším, že sa to stalo, veď som to chcela strašne dlho, ale nechcela som, aby sa to stalo takto..

A v tom si uvedomím, že veď môj kamarát Boh mi splnil môj sen, po ktorom som túžila a ja si to vôbec nevážim. Po tomto zistení sa mi vynárajú ďalšie útržkové spomienky včerajšej noci a zisťujem, že tie bozky boli fakt fajn a že vravel milé slová. Opité, ale milé. A mňa opäť naplní ten celkom známy pocit, s ktorým sa chcem už nadobro spriateliť - pocit plnenia snov

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár