Zdravím všetky mrochty a posielam závan jesenných pusiniek naplnených melancholickými statusmi a fotkami pseudoumelecky mienenými.
Môj dnešný príhovor je viac menej pre ženy na naučenie a pre chlapov na pobavenie. Po krásnom lete som zistil, že liposukcie mozgu v podobe nekonečne veľa prebdených nociach boli na pár vecí dobré. Naučil som sa mnohému, ale dnes pri čajíku a v nose zo sopľom chcem začať tým možno nechutným ale reálnym, nelondýnskym a neamerickým. Tu máte klasickú mužnosť a ako s ňou prežiť.



1.Grganie a prdenie
Pre začiatok si povedzme, že mi chlapi sme proste niekedy úprimný nielen v komunikačnej stránke, ale aj po chemickej. Nehanbíme sa zato čo sme a prd niekedy môže znamenať prejavenie dôvery voči dievčaťu. Máme ju na toľko radi, že sa nebojíme jej odhaliť naše vnútro.

2.Dosky na záchode
Konflikt odkedy existuje sklápacia záchodová doska. Budú hore alebo dole. chlapi nikdy nenadávali ak bola hore alebo dole. Ale ženám to stále nejako vadilo. A čo mi chlapi na vás nemáme nadávať keď ju dáte naspať. Buďte radi, že ju neočúrame. Z lásky ku vám je aj tak stále sklopená.

3.Domáce práce
Chlap ma poriadok v bordeli. Preto vieme usporiadať vojnové zasvinené polia, alebo kopeme kanále ste vy mohli mať potrubia a umývať riad. Všetko to je roztriedené. Preto ak je niekde bordel a chlap to nepoprace kvôli jeho genetického kódu.

4.Rúbeme drevo
O chlapovi zistíte že je chlap jedným testom. Keď vie vyjadriť reálne svoje pocity a vie zároveň byť aj tvrdý napr. rúbať drevo, je to chlap. Ak len vyjadruje pocity je to buzerant a ak je iba tvrdý je chuj. Ženy chlapa chcú a potom si vyberajú debilov, alebo chcú pocity a majú psychicky nevyrovnaných chlapčekov. *Poznámka autora: Nehovorím, že chlap ktorý nevie rúbať drevo nieje chlap, len hovorím, že muž má byť ozaj mužnú a bojovný.

5.Chlap vie čo chce
Chlap vie čo chce skoro stále. Keď nevie čo chce, tak si myslí, že vie čo chce. Uvedieme príklad. Chlapec má frajerku chcel by jej ukázať lásku, tým myslím vytasiť tátoša, vyvenčiť pitbulla, namočiť ho resp. uskutočniť akt vzájomnej náklonnosti hneď na začiatku vzťahu alebo hneď na prvom rande. Také dievča chlapa baviť nebude lebo sa mu ľahko dala skrotiť. Chlap sa k nej môže túliť a chcieť všeličo, ale ak dievča tiež nechce iba fijú fijú, čachre machre, kuca paca, čoro moro tak by si malo dávať pozor. *Citácia autora: Nikdy never prítulnému chlapovi.

Páni a dámi, slovenskej blogerskej scény medzi mladými čujte. Chlapi buďte bojovný a nebojte sa pri ženách riskovať lebo chlap je pre dobrodružstvo stvorený. Ženy, znášajte naše prdy. Vy ste s Venuše a my s Marsu. Dopísania.

 Návod
Komentuj
 fotka
zajkousko  29. 9. 2013 17:47
 fotka
riskozvychodu  29. 9. 2013 18:35
Máš veľké nedostatky v i/y a v gramatike vôbec.
 fotka
shenhi  29. 9. 2013 20:39
Celkom pobavilo dá sa povedať, že celkom si to vystihol
 fotka
ricko85  1. 10. 2013 10:08
@riskozvychodu
inak som sa pobavil
Napíš svoj komentár