Dneska chcem napísať celkom stručný, ale podľa mňa veľmi užitočný blog založený na dvoch bodoch. Chodím na gymnázium a vôbec ma tá škola nebaví a učím sa tak na trojky, dvojky. Každý mi hovorí, že nezmaturujem a potom, že sa nedostanem na výšku. Keby som sa na ňu aj dostal tak ju nedokončím a keď ju aj dokončím, skončím pri páse. Len preto, že nemám čisté jednotky sa mi má stať toto. Na druhej strane mám úspechy v iných veciach na úkor mojej školy. To nás dostáva k prvému bodu.

1. Teória krabov

Prečo krabov? Hneď vysvetlím. Keď sa pozriete trošku viac do akvaristiky, zistíte, že pre každý druh živočícha, ktorého môžte chovať doma sú iné akvária. Tak isto aj kraby majú špeciálne akvária, ktoré nemajú vrchnú časť. Môžete svojich miláčikov kedykoľvek pohladkať. Zaujímalo ma prečo ten poklop nemajú, veď by mohli ujsť. Ale oni nemôžu, lebo keď sa jeden krab snaží dostať hore, jeho kamarát odvedľa ho hneď stiahne klepetom naspäť. Všetci sú rovnaký a každý kto začne byť sám sebou a robiť to čo ho baví a mať ambície, musí isť dole. Závisť to je také slovenské.

Hlavné je, aby sme sa nenechali stiahnuť. Máme ambíciu? Ale čo s ňou treba robiť a to nás dostáva k druhému bodu.

2. Sebavzdelávanie

Keď budete chodiť do školy a učiť sa štandartné veci ako každý, BUDETE AKO KAŽDÝ. Je to vytvorené pre ľudí tak aby ich to dostalo na istú úroveň a zastavilo ich to tam. Obmedzovalo ich to len nato. Kúzlo je to čo sa nenaučíte na zuške alebo v škole, ale čo sa naučíte sami. Čo vás baví a čo vám ide to je dôležité. A keď sa budete v tom zdokonaľovať a budete v tom dobrý, čo ďalej? Nerobte to zadarmo.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
vreskot000  27. 10. 2013 10:24
vieš, také drísty čo vám dakto vtlka do hlavy, vraj aby si pri páse neskončil, a pod. a ty skade vieš, ved ty mas 50 rokov do dochodku, vieš ty kde budeš robiť? potrebujeme aj odborné práce, nie každý lenv kancelárii robiť môže, to kde by sme sa dostali
 fotka
antifunebracka  15. 4. 2018 01:51
To s tými krabmi je doosť super.
Napíš svoj komentár