Vie mi kua niekto povedať, prečo mi sem ukazuje, že mám 16 a že som z Ružomberku, ak v skutočnosti mám 19 a som z Popradu? ? ? (mouse90)

To bolo len tak na začiatok... Cenné rady ako s týmto systémom vykývať, však uvítam s otvorenou náručou.

Poďme však teraz trochu odbočiť od témy. Nehnevajte sa, ale všetko má svoj začiatok aj koniec. Viem, znie to dosť kruto, ale to je realita. Ja si však hovorím, zažiť koncert Metallici (poprípade inej neodveci kapelky) a môžem skapať Ááá ďalšími vetami budem nadväzovať na tú predchádzajúcu. Proste som si dnes našla na nete fajn videjko koncertu Iron Maiden a... uvedomila som si, že k šťastiu mi chýba fakt už len to, aby som ich zažila naživo... Úúú, to je ale faajn predstava. Škoda, že len predstava. Aspoň zatiaľ Stále dúfam...a dúfam...nejdem tu už však zbytočne trepať do povetria. Pochopte, potrebovala som si len uľaviť a vyrozprávať sa...

Podobne dúfam aj v to, že keď prídem 3.septembra do Blavy na zápis, nezostanem vyhúkaná a zhnusená tým akože vysokoškolským prostredím. No možno nebudem zhnusená hneď. Možno nával hnusu príde až po prvej, či druhej prednáške (alebo skúške) Myslím však pozitívne, aj keď, viem, nevyzerá to tak. No a v neposlednej rade som zvedavá aké kreatúry tam stretnem (nemám teraz namysli profesorov, tým sa nadáva inakšie)...áá mimochodom...nechcem nikoho uraziť, snažím sa len o spestrenie tohto mizerného článku Ja len skrátka dúfam, že sa bude dať s kým posedieť pri pivečku a len tak poklábosiť.

Poslednú vec, ktorú chcem dať do pozornosti...FAKT NEMÁM 16 A NIE SOM Z RUŽOMBERKU...bóóóže... toť vsjo...

 Je to možné?
Komentuj
Napíš svoj komentár