Čauko ľudia!

Využijem trochu aj Birdz, aby som podporil myšlienku blížiaceho sa referenda o rodine. Skúsim byť stručný a priblížim dôvody, prečo si myslím, že má zmysel ísť.

V prvom rade som vďačný, že sa tento prieskum vôbec uskutoční. Mnohé štáty túto možnosť nemali. Možnosť vyjadriť svoj názor, hlasovať podľa svojho svedomia a zdravého rozumu.
Keďže sa tento prieskum už raz bude konať, prečo teda neísť? Len z trucu? Poprípade preto, lebo máme iné priority v živote a v duchu si vravíme: nás sa to netýka? Hej, spoločnosť je rozmanitá. Každý má niečo iné, čo je preňho dôležité. Sú to peniaze? Vzťahy? Hudba? Sex či internetový svet alebo čokoľvek iné? No som schopný vidieť aj dôležitosť otázok referenda?

Chápem, že mnohým sa nechce ísť aj z iných dôvodov. Všade počuť argumenty, ktoré poukazujú na zbytočnosť referenda. Ľudia, ktorí tieto reči šíria dobre vedia, ako referendum asi dopadne, preto sa snažia zneužiť svoj spoločenský vplyv na to, aby vyvolali neochotu ľudí (ktorí by inak dali 3x áno) prísť k urnám. Práve pre nich je referendum dôležité. Tieto reči si jednoducho netreba všímať. Treba prísť v každom prípade, lebo ide o vážny problém. Problém, ktorý sa veľmi dotýka novej generácie, ktorej niektorým členom môžme svojim rozhodnutím veľmi ublížiť.

Deti homosexuálov:

Len si predstav, že práve ty by si pochádzal z takéhoto vzťahu? Ako by si sa cítil? Nájdi si teraz chvíľu na zamyslenie. -Aké by si mal asi detstvo? Čo kamaráti? Ako by si sám seba vnímal teraz? Bol by si vďačný svojim adoptívnym rodičom za ich lásku a rozhodnutie prijať ťa za svojho?
Aká je tvoja odpoveď na tieto otázky??

Tak takto sa budú cítiť mnohé deti zajtrajška, ktoré budú mať túto smolu, že ich dajú na adopciu práve tejto skupine ľudí.
Väčšina z nich bude pre NAŠE chyby len nezmyselne trpieť a čo je horšie - nie len v detstve, ale prakticky už celý ich život.

Ide o čisté sebectvo homosexuálov, ktorí sa snažia presadiť adopciu detí. Žiaľ, aj keď sa snažia zmeniť mienku spoločnosti, skutočnosťou je, že sa pokúšajú o nemožné.

Homosexualita tu není pre to, aby sa presadzovala, či aby sa schvaľovali choré požiadavky týchto jedincov.
Máme dbať o to, aby sme mali súcit a dali pocítiť týmto ľuďom našu lásku, ochotu pomôcť v ťažkostiach a aby sme ich usmerňovali v ich konaní.
Čo keď práve to je to čo skutočne potrebujú najviac? Aby ich niekto prijal a mal rád.
Že mnohí týchto ľudí atakujú, vysmievajú sa alebo inak ponižujú tiež nestrpím.

Prosím všetkých, ktorí stále váhajú, aby prišli v sobotu podporiť rodinu v podobe v akej ju poznáme dnes. Všetky tri otázky sú totiž v súlade so zdravým myslením človeka. Človeka, ktorého myseľ ešte nepoznačil brainwashing.

 Test
Komentuj
 fotka
samtord  1. 2. 2015 18:21
A o čom je to referendum?
 fotka
waagbistritz69  1. 2. 2015 18:27
tl;dr
 fotka
burble  1. 2. 2015 18:29
no skoro som sa rozrevala dbh
 fotka
georg21  1. 2. 2015 18:30
"Máme dbať o to, aby sme mali súcit a dali pocítiť týmto ľuďom našu lásku, ochotu pomôcť v ťažkostiach a aby sme ich usmerňovali v ich konaní.
Čo keď práve to je to čo skutočne potrebujú najviac? Aby ich niekto prijal a mal rád.
Že mnohí týchto ľudí atakujú, vysmievajú sa alebo inak ponižujú tiež nestrpím.

Prosím všetkých, ktorí stále váhajú, aby prišli v sobotu podporiť rodinu v podobe v akej ju poznáme dnes. Všetky tri otázky sú totiž v súlade so zdravým myslením človeka. Človeka, ktorého myseľ ešte nepoznačil brainwashing." - súhlasím
 fotka
zajkousko  1. 2. 2015 18:46
tu nie je čo dodať
 fotka
jazka994  1. 2. 2015 18:54
To každý ma naozaj takú strašnú potrebu druhým vnucovať svoje názory?? Kto pôjde voliť - pôjde, kto nie tak nie. Nie som veriaca ani zďaleka, ale nie sme si pred Bohom všetci rovní? A čo je podľa vás tradičná rodina? To, že každá druhá "rodina" sa skladá z detí a z jedného človeka, ktorý zastáva funkciu otca aj mamy? Možno by im oni dokázali dať viac lásky a lepšie vychovať. Nie som ani za, ani proti, ale toto je už naozaj neúnosné jak sa všetci spikli proti ním. Sú to živí, zdraví ľudia z mäsa a kostí tak ako vy všetci, hrdinovia.
 fotka
georg21  1. 2. 2015 19:02
@jazka994 Sama píšeš, že nie si ani za, ani proti. Podobné názory @6 by mohli patriť k tým, ktoré len pripaľujú oheň.
To je veľmi jednoduché a pohodlné nebyť za nič.
Oveľa zložitejšie a zodpovedné je byť za niečo.
A mať na to dôvody, ktoré súvisia aj s osobným životom.
 fotka
carpathian  1. 2. 2015 19:03
 fotka
lorn  1. 2. 2015 19:46
toto je riadny shit bleech :ble:
10 
 fotka
strangelady  1. 2. 2015 20:02
"Ide o čisté sebectvo homosexuálov, ktorí sa snažia presadiť adopciu detí."

odumrel mi mozog
vyšli z neho červíky
ocikali tento blog
lebo je to proste



vyrvali mi mozog
čo je dobré, pretože z tohto by ma bolel
iq mi kleslo o tri svetelné roky
atmosferický tlak spolu s gravitáciou obrátili svoje pôsobenie
tak som si vygrcala oči
van gogh mi odrezal ucho
ja si odrežem druhé
lebo toto je proste ťažké vnímať
11 
 fotka
inversi  1. 2. 2015 20:08
Čo vám všetkým jeb* s tým referendom?
A ešte viac tým čo im to vadí, že sa vlastne koná?

Ide vám akože o nezmyselnosť referenda alebo je to kvôli vyhodeným peniazom, ktoré by aj tak vo finále niekto rozkradol? Snažím sa to pochopiť ale zatiaľ rozhorčeniu nerozumiem. Máte možnosť sa vyjadriť tak sa vyjadrite-konečne sa niekto pýta a neudáva bezhlavo smer, mať tak vaše problémy, v skutku úchvatné. Typický obraz slováka-stále nespokojný.
12 
 fotka
bitter  1. 2. 2015 20:19


13 
 fotka
lorn  1. 2. 2015 20:28
@bitter ved ju mame a co z toho? je nam na svete lahsie? ak aj bude viac odpovedi nie. nic sa nezmeni a vsetko bude ako doteraz.
14 
 fotka
bitter  1. 2. 2015 20:30
@Lorn

Neboj nepochopil si to je to satira
15 
 fotka
lorn  1. 2. 2015 20:32
@bitter och chvalabohu este by ma zaujimalo preco ten ujo v tradicnej rodine vyzera ako hitler
16 
 fotka
bitter  1. 2. 2015 20:36
@Lorn

tak ťažko sa kopirovali ústa tak som musel improvizovať
17 
 fotka
mouette  1. 2. 2015 22:03
úprimne? moj otec kt. už pije od nepamäti, ničí tým celú rodinu, ubližuje nie len slovne ale aj fyzicky- mojmu bratovi jebol sekerou do hlavy, celý život syslíkuje peniaze a kupuje potraviny deň pred koncom záruku alebo vobec, ale musíme s ním žiť lebo je jediný zdroj penazí, láska a nenávisť ide bokom ked nechceš žiť pod mostom,...dobre sme tradičná rodina mama- otec- deti,....ak ide o zachovanie tochto je mi z vás zle....myslím že ani deti zaujíma či im rodičia dajú lásku, podporuju ich, stoja pri nich - nepozeraju sa na ne ako na sexuálne objekty- nevšimaju si či matka má prsia, dlhé vlasy, ženské orgány - muž mužské orgány, fúzy....nám je to úplne jedno chceme pokoj v živote a cítit že nás niekto podrží tak sakra ty 23 ročný chalan mi nehovor o tom čo chceme ! úprimne si myslím že homosexuály si 100x rozmyslia či naozaj dieťa chcú, lebo sa im nemože vyšmiknut len tak z gumy, neni u nich náhodné, ani nežiadané....chcu ho a to je v tom! rodina=láska nie náhoda/nevyhnutnosť skor to je zvátené vychovávat dieta nie počaté z lásky ale z nutnosti
18 
 fotka
stratenadeva  1. 2. 2015 22:13
@mouette Bravooo ... Píšeš mi z duše. Som taktiež z rodiny kde je otec alkoholik a verte mi každý z vás by si vybral radšej 2 otcov ako toho môjho aj ked by to bola tradičná rodina. To peklo , ktorým si deti musia prejsť ked sú v takejto situácii by som nepriala zažiť ani najhoršiemu nepriateľovi. Myslím ,že toto je zas raz jedna veľká šaškárina ,ktorá stojí len peniaze ,ktoré by sa mohli využiť efektívnejšie a hlavne sa treba opýtať aj na názory detí ked už je to o nich. Hlavne ,že všelijaké fetky a trosky deti mať môžu a nikto sa nezaujíma ako to ovplyvní ich do bud.života ..
19 
 fotka
mouette  1. 2. 2015 22:40
@stratenadeva tomuto chlapcovi by som priala zažiť takú rodinu aby mal trochu objektívnejší pohlad a nesprával sa ako zasraná ovca plná lásky...Len keby sa na tie názory detí naozaj spýtajú asi by to AzR minulo účinku...lebo deti by vedeli v čom majú jasno....ešte niesu zdegenerované ako tu prítomný ani sa nečudujem keď žijeme v svete kde media, polotici, reklama a najmä naša liebe cirkev ovplyvňujú každý názor a samozrejme zadubené hlavy počúvnu veď je ťažké rozmýšlať otvorene - načo keď za mňa rozmýšla niekto iný ....
20 
 fotka
makovienka  1. 2. 2015 22:54
@6 @10
Pravdupovediac mi vôbec nejde do hlavy, prečo má ešte ľudstvo s homosexualitou problém. Je to predsa bežne vyskytujúci sa jav u väčšiny živých tvorov. Nie je to žiadny prejav perverzity, je to jednoducho sexuálna preferencia, ako keď sa niekomu páči veľké poprsie či blondínky – čo je mňa do toho, čo sa komu páči? Veď ani susedom nepozeráme do spálne a môžu praktizovať akékoľvek sexuálne praktiky a nikto sa do toho nemieša. Preto mi pripadá nepochopiteľné, prečo mám hlasovať o niečích právach na základe jeho sexuálnych preferencií, ktoré sú jeho či jej súkromnou záležitosťou.

akty sú také, že väčšia časť výskumov, či sa to páči, alebo nie, hovorí v prospech homosexuálov. Pretože deti sa nevychovávajú pohlavnými orgánmi a mňa zaráža, že toto treba vôbec obhajovať. Takisto argument o chýbaní vzorov je pre mňa absurdný, veď predsa pár s dieťaťom nežije na opustenom ostrove, v rodinách sú babky, dedkovia, tety, ujovia. Koľko detí vychovávaných iba matkami či otcami by malo totálne zničené životy, ak by bola pravda, čo tvrdí druhá strana – evidentne nie je. Posledný “nepriestrelný” argument býva šikana dieťaťa vychovávaného LGBTI párom na školách. Nad tým sa mi tiež zastavuje rozum, veď dieťa sa nerodí plné nenávisti k inakosti. Tej nenávisti ho naučíme my. Takže celú túto domnelú šikanu majú na svedomí rodičia, ktorí deťom povedia, čo normálne je a čo “nie je”.
21 
 fotka
tralalibang  2. 2. 2015 08:08
Prívrženci referenda- veď vy ste už horší ako jehovisti, som pár dni na Slovensku a už sa bojím, že aj pod vankúšom si nájdem 3x áno, nebodaj aj chlieb s nápisom 3x áno mi zachvíľu predajú v obchode...
A neviem...Od tých, čo chcú ísť na referendum som zatiaľ nepočula JEDEN jediný ROZUMNÝ argument založený na FAKTOCH a nie vykonštruovaných pičovinách, propagande a pseudofaktoch...
22 
 fotka
tralalibang  2. 2. 2015 08:09
Takže neviem kto podľahol brainwashu
23 
 fotka
tasteofrainbow  2. 2. 2015 12:05
ja už som to niekde písala... ale áno radšej by som bola vychovaná homosexuálnym párom ako stým sčím som vyrastala...
24 
 fotka
candy36  2. 2. 2015 13:48
Len si predstav, že práve ty by si pochádzal z takéhoto vzťahu?
Ako by si sa cítil?
-Podľa toho ako by sa ku mne tá rodina správala.
Nájdi si teraz chvíľu na zamyslenie. -Aké by si mal asi detstvo?
-Pochybujem že horšie, než to čo som reálne mala.
Čo kamaráti?
-Mala by som ich rovnako veľa/málo ako teraz.
Ako by si sám seba vnímal teraz?
-uplne rovanko
Bol by si vďačný svojim adoptívnym rodičom za ich lásku a rozhodnutie prijať ťa za svojho?
-Samozrejme, vzhľadom na to, že môj reálny život lackuje rodičovskú lásku.
Aká je tvoja odpoveď na tieto otázky??
-Že si chuj.
25 
 fotka
candy36  2. 2. 2015 13:51
@makovienka homosexualita je odpoveď prírody na premnoženie toho či oného druhu a prikláňam sa k tvojmu názoru - tiež nechápem o čo týmto omylom prírody ide.

Tými omylmi prírody pochopiteľne myslím alianciu za rodinu a všetky potraty, čo ich podporujú
26 
 fotka
void  2. 2. 2015 18:27
velmi slaby bait

mozno nabuduce sa podari lepsie
27 
 fotka
georg21  3. 2. 2015 15:21
@stratenadeva @18 to je vždy strašná situácia. Ale aj v hocijakom inom páre môže byť niekto alkoholikom... alkoholizmus, závislosti vznikajú rôznych dôvodov...
28 
 fotka
stratenadeva  3. 2. 2015 16:36
@georg21 Prosím ťa... ani sem radšej takéto nepíš čo ty môžeš o tom vedieť. A prepáč ale asi ked niekto chce to dieťa tak veľmi ,že musí mať okolo toho milión vybavovačiek a musí zabezpečiť všetko potrebné pre dieťa asi to nebudú ani alkoholici... ani feťáci.
29 
 fotka
georg21  4. 2. 2015 02:21
@stratenadeva Veď neviem, len predpokladám.
Podobne sa zabezpečuje všetko potrebné aj pri narodení dieťaťa, nie? Píšem, že závislosť akákoľvek vzniká z rôznych príčin. Alkoholizmus je aj v rodinách kde deti plánovali mať ale po istom čase nastala nejaká situácia, kedy to niekto z rodičov nezvádal a upadol do závislosti.
Žiadatelia o adopciu musia spĺňať konkrétne kritériá, to nie je niečo jasné a samozrejmé, že určite dostanú dieťa. A tiež to nie je nejaké právo, že by mali dostať dieťa... na prvom mieste by malo byť právo a vôľa dieťaťa...
Napíš svoj komentár