Zdravím všetkých birdzákov, závislých, škriatkov a tehotné...

... prečo to sem píšem? Chcem Vám len ukázať kúsok zo mňa, kúsok niečoho, čo máme každí v sebe, no ja som sa rozhodol sa o tom s vami podeliť, nakoniec robím to pre Vás. Ide o hobby, o niečo moje, čo odovzdávam ostatným a moje hobby je Hudba, písanie textov, hranie na hudobných nástrojoch a všetko s tým spojené.

Chcem tým niečo dosiahnuť? Áno... nie však robiť si tu reklamu, vyťahovať sa a preceňovať svoju osobu, ide mi len o jednu podstatnú vec - tvorím hudbu pre Vás a preto si myslím, že je škoda nepočuť ju toľkými ľudmi a názormi. Zároveň Vás prosím, aby ste tú hudbu neporovnávali so zahraničnými umelcami, hlavne spoza veľkej mláky, ktorý majú na napísanie textu, zloženie hudby a spravenie aranžmá na jednu pesničku tým ľudí, ktorí by sa nemestili ani do jedného autobusu.

My - ako kapela - sa to snažíme zvládnuť všetko sami, nemali sme ľudí, ktorí by nás to boli naučili, ľudí, ktorí by nám boli poradili, ani takých, ktorí by to urobili za nás, tak by som bol radšej, keby ste sa zdržali komentárov porovnávajúcich túto skladbu a skladbu svetových interpretov.

Pridávam skladbu, nenútim Vás, aby ste si ju vypočuli, ako mi sem máte napísať niečo ako "robím si reklamu", tak to ani nemusíte, myslím, že nato internet je, nech sa pohnete kamkoľvek na internete, reklamy sú všade... ak Vás pieseň zaujala, budem rád, ak nie, bol by som rád i za to, keby ste mi napísali, prečo Vás pieseň nezaujala. Zatiaľ je to z môjho pohľadu všetko, budem rád, ak si skladbu vypočujete...

Screenshot

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár