Päť rokov so mnou Jana neprehovorila slovo, nič som o nej nevedel a potom mi jedného dňa napísala. Skoro som spadol z nôh. Medzitým sa odsťahovala do Nemecka, vydala sa a má malého syna. Už sme za dobre. Aj keď to celkom nechápem. Teraz ma pre zmenu bombarduje fotografiami jej syna, neviem prečo, možno chce, aby som žiarlil, že ho nemá so mnou, alebo čo... Mám to v paži.

Hneď ako som sa pred 5 rokmi rozišiel s Janou, narazil som si Petru. Mali sme veľa spoločných záľub, ale sex to nebol. Cítil som sa s ňou väčšinou dobre. Bola veľmi inteligentná, na úrovni, veľmi všímavá a pozorná.

Marek, môj najlepší kamoš je nešťastne ženatý, detný a bisexuál. Jeden víkend sme sa strašne ale strašne u mňa ožrali.Boli sme sami a navrhol mi orál. Keďže som bol pod parou, súhlasil som a potom som spravil orál ja jemu. Keď som sa na druhý deň zobudil z opice, skoro som sa prepadol od hanby a modlil sa, aby to, čo sa stalo bol len sen. Petre som sa samozrejme nepochválil. Bol by z toho zrejme problém. A navyše priznávať sa k homosexuálnym excesom sa u nás zatiaľ veľmi nenosí.

Keď som doštudoval vysokú školu, ostal som učiť na fakulte. Mal som kolegu, ktorý dosť paktoval so študentkami. Z dlhej chvíle som s ním išiel na pivo. Zrazu s nami pri stole sedelo šesť študentiek. Tak som sa s nimi zoznámil. O semester neskôr som ich učil jeden predmet. Keď som ich videl v učebni, skoro mi zabehlo. Semester prebehol v pohode, a fakt, že sme sa poznali nemal v plyv na známky. Jedna z tých študentiek, Eva bola mimoriadne príťažlivá. Bola vysoká, štíhla, dlhé nohy, výrazné krásne oči a veľké prsia. Bola jednoducho neprehliadnuteľná. A krásna!

Raz som nastúpil do električky, sadol som si. O pár sedadiel ďalej sedela ona otočená smerom ku mne. Keď sa naše pohľady stretli, usmiali sme sa a prikývol som jej na pozdrav a pozrel som sa inde, aby som "nečumel". Za chvíľu som sa pozrel na ňu a všimol som si, že sa pozerá. Uhla pohľadom.. a takto sme sa naťahovali a pokukovali po sebe celú cestu.

O pár dní mi prišla od nej žiadosť o priateľstvo na facebooku. Učiť som ju už neučil, tak som si povedal, že fajn a pridal som si ju. Potom sme si písali a ani neviem ako sme sa dostali k tomu a zrazu mi píše:
"V električke si na mňa čumel",
ja hovorím:
"Ty na mňa tiež."

Potom sme sa doťahovali a neskôr sme išli na pivo. Opili sme sa a skončil som u nej na izbe....

Neskôr som sa od nej dozvedel, že akési zvláštne "city" prechovávajú ku mne aj jej dve spolužiačky.. a to som sa nemal dozvedieť, ale o tom už nabudúce.

 Úvaha
Komentuj
Napíš svoj komentár