"Nedokážeš nikdy nič."

Tak fajn, ďakujem. Vidím že od teba pomocnú ruku pre psychickú únavu nedostanem. Je zbytočné sa aj hádať, ja som toto nechcela. Vysoká, kieho frasa. Technická vysoká. Ďakujem.

Nie som sprostá. 3 roky mi to šlo skoro ako po masle aj keď s predpostskúškovým stresom ale šlo to. Titul vo vačku, myslela som si že bude pokoj, češuráci sú fajn, spolužiakov zbožňujem ale mýlila som sa. Treba ísť ďalej, ďalšie dva roky ktoré budú ubraté z môjho už aj tak posratého života ( a áno viem že sú aj horšie veci, ale prežila som si horšie a nie nepýtaj sa čo to obnášalo lebo rany sa nehoja a nie nebol v tom nijaký muž) lebo veď prečo nie. Nechcem tam byť a keď poviem že hups sorry už som v koncoch 2 skúšky som nespravila tak je koniec sveta. To nikoho tu nebude zaujímať v teple domova že s nervami to už nezvládaš, nespíš a si trošku na pokraji pádu. Nepreháňam. Spravíš najťažšie, nespravíš dve stredné si nula. Nedosiahneš nikdy nič. Lebo sa neučíš, nič nerobíš celé dni len sa flákaš.
Ó, tak pardón. Ak sa za flákanie považuje varenie, upratovanie a staranie sa o chorého človeka ktorý už ani nevie kto ,je flákanie, tak prosím. Flákam sa. A prepáč že si večer pozriem nejaký ten film, lebo "len tie filmy ti chodia dookola." A prepáč že nie som ako ty, A+ všade a Ing. et Ing. Fakt prepáč.

Chcela som to inak, chcela som si ísť za svojím a zanechať tu na istý čas všetko. Mala som ponuky pre dobré businessky ktoré som vedela robiť aj v zahraničí. Koho trápili rečičky ako "MLM je shit" keď si dobre zarábam? Ale nie, ostaň, seď na riti, maj titul í en gé a potom budeš niekto, inak si nula.

Nezvládam semester, som ako hnilý kus ovocia ležiaci stále na jednom mieste. Aby som 3x letela zo skúšky? Vďaka ti hlava pre absolútne nič. Nezvládam to a cítim sa zahanbene, cítim sa ako posratá nula, lebo som nič nedosiahla. Sklamem stále. A cítim vinu za všetko, doslova všetko ešte aj zato ak niekomu inému niečo nevychádza tak akoby malo sa cítim vinná. Ja piča. No nič. Alebo. A sere ma že niet pochopenia, že miesto podržania si trošku predĺžené písmeno O. A darmo zjapeš, darmo kričíš a darmo plačeš. Nepomôže ti to.

Len chcem odísť, preč. Nechcem tri písmená. Nestojí mi to za to. Ale N E D Á S A. Nemôžem rozhodovať sama za seba Nech to už chcem akokoľvek. Až keď budeš mať í en gé si môžeš so svojím životom robiť čo chceš. Vďaka.
Možno ma to prejde, šťastie sa ku mne obráti ale.

Nezvládam to.

 Záchod
Komentuj
 fotka
fxx  5. 2. 2014 22:48
potom si s tym i en ge budes vytierat zadok a lutovat stratene roky zivota,alebo ako ?
 fotka
doyouhearme  6. 2. 2014 06:38
 fotka
acvd43xa7w  6. 2. 2014 12:36
@doyouhearme byt tebou moc nemudrujem

k blogu- nestaraj sa o reci inych, ludia su povacsine jebnuti. aj ja som sa to tak kruto musela naucit, ignorovat. moja skola, moj zivot, moje sracky, moje problemy. kazdy je najmudrejsi, ale pomoct ti vyriesit nieco, to uz nie.
a dalsia vec, co som si tak vsimla v poslednej dobe, vysoku skolu dokoncia najme luckeri, a nie inteligentni ludia.

drz sa!
 fotka
doyouhearme  6. 2. 2014 14:51
@acvd43xa7w aky problem, do frasa?
 fotka
mockingjay  6. 2. 2014 16:24
@fxx jj jasné nič iné nebudem mať na pláne.

@doyouhearme byť tebou tak fakt nemudrujem, zdá sa že vieš tak holý kár o vysokej v 16tich.

@acvd43xa7

snažím sa neriešiť to, beztak by to ničomu nenapomáhalo. a s tým luckom je to pravda, čo si všímam okolo seba ten čo ani nevie aký deň je to dá za dvoch a čo sa učí to prejebe a letí s Fkom krása.

vďaka!
 fotka
antifunebracka  7. 2. 2014 20:21
kazdy boj nas posilnuje... ale mlm je fakt shit
 fotka
obcan89  12. 2. 2014 16:35
Sú to presr*né roky (nie neštudujem žiadny neuplatniteľný obor). Luckeri nie sú len na vš... nehejtuj nestoja zato.
Napíš svoj komentár