VII.časť

- Už si zasa tu?- šepol Alex potichu.
- Ja, prepáč, nevedela som, že to je tvoja kancelária.- povedala Charlotte roztraseným hlasom.
- Charlotte, čo sa deje? Vyzeráš vyľakane. Ak som ti ublížil, tak prepáč, iba som bol podráždený z tej hádky, naozaj, prepáč Charlottka. Alebo aspoň mi povedz, čo sa deje...
- Ešte mi nikto nikdy nepovedal Charlottka.
- Tak som prvý, no ták, ja viem, že som bol hrozný, ale povedz mi čo sa stalo..- pohladkal Charlotte po líci.
- T-t-tvoj otec, on ... sa ma snažil .. ja neviem, on ma bozkával a ja som sa začala brániť a nakoniec som ušla.- Charlotte začala plakať.
- Hajzel! Ja ho... Charlotte... tíško, je ťažké sa tu pohybovať. tu chce každý niečo za niečo. Poď, idem ťa nafotiť.
- Čože, teraz? Veď vyzerám strašne.
- Charlottka, vyzeráš nádherne.- Alex sa opäť usmial.
- Prestaň, vieš, že to tak nie je. A čo keby sme si urobili spoločnú fotku?- zasmiala sa.
- No okrem toho, že by ma otec zabil, stratila by si svojho kamaráta.-žmurkol na Charlotte.
- Ešte poobede si na mňa vrieskal.- žmurknutie mu opätovala.
- Možno som si len chcel urobiť odstup, pretože môj otec väčšinou aj tak každú modelku predo mnou varuje.
- A to už prečo?
- Vieš, možno sa štýlom obliekania a pôsobenia nemôžem rovnať otcovi, ale predsa. Som mladý. Otec už nie. Má dospelého syna, ktorý mu pripomína jeho vek, manželku, ktorá sedí doma a stará sa o domácnosť, pretože nechce, aby chodila do práce a on, veľký šéf agentúry, si začína uvedomovať, že zrazu modelky neobdivujú jeho, ale mňa. Moju mamu ľúbi, ale milenky na jednu noc mu problém absolútne nerobia. A asi si neuvedomuje svoje správanie, ale stále so mnou musí súťažiť a musí si dokázať, že je lepší. Preto sa vykreslí ako gentleman, ktorý má hrozného syna. Takého, ktorý letí za každou. Možno sa mi páčia, keď na mňa žmurkajú, možno som strávil noc s tromi takýmito modelkami, ale povedal som si, dosť.
- Ja som svojho otca milovala, až kým nezomrel. Odvtedy som musela robiť tú špinavú prácu, moja matka sa o mňa vôbec nezaujímala a doteraz neviem, kde je. A tak som si len zarábala, ako som vedela. So žiadnym citom, sex bol pre mňa hrôzou, ktorú som musela za peniaze absolvovať.
- Kým som ťa nespoznal, tak som ťa súdil, ale teraz vidím, že nemám právo. Odveziem ťa domov? Tu už aj tak nič nezmôžeš a s otcom sa musím porozprávať.
- Môžeš, vďaka. A otcovi nič nevrav, prosím.

Keď prišli ku paneláku, v ktorom bývala, rozlúčili sa a Alex išiel späť do kancelárie, pretože mal veľa práce. Charlotte osamela a stále rozmýšľala nad celým dňom a rozhovorom medzi ňou a Alexom. Zrazu pocítila strašnú túžbu, túžbu tak silnú, že jej neodolala. Zavolala si taxík a išla preč.

To BE CONTINUED ...

 Blog
Komentuj
 fotka
overexcitedgirl  1. 9. 2010 16:53
ďaalšiu, ďaalšiu

zajtra stačí
 fotka
neoriginalna  1. 9. 2010 21:21
strasne rada ta citam
 fotka
rainorchid  2. 9. 2010 09:09
I love it!
Napíš svoj komentár