IX.časť

Dni sa vliekli a Charlotte sa musela prispôsobiť kolobehu modelingovej agentúry. Myslela na to, čo robí Alex a kde sa nachádza, nemala na neho kontakt a nikto ho nespomínal. Mathieu sa tváril, akoby ani syna nemal a nič sa v ten večer nestalo. Charlotte vyšli prvé fotky v časopise. Bola to nejaká reklama na značku oblečenia. Mathieu ju presadzoval, kde sa len dalo a namiesto manželky si viedol do spoločnosti Charlotte a každý si myslel, že je jeho milenkou. To však ani zďaleka nebola pravda, pretože Charlotte si od Mathieua udržiavala čoraz väčší odstup a počítala dni, kým neubehne rok. Bola nádherná a vyhľadávaná fotomodelka a každá jej fotka vyžarovala energiu, ktorú tak všetci tí investori milovali. Kúpila si priestranný byt v lepšej časti mesta a už netrela biedu ako pred časom. Blížil sa rok do vyčerpania zmluvy.

- Bavíte sa, Charlotte?- opýtal sa jej známy hlas na jednom z večierkou.
- Alex! Kde sa tu berieš?- hlas Charlotte bol plný nadšenia, pretože zahliadla tie oči, tie vlasy, celé jeho telo a zrazu sa cítila taká šťastná.
- No, prijal som ponuku na fotenie v Austrálii. A keďže ma otec kompletne vymazal zo spoločnosti, z rodiny, musel som to prijať. Pokúšal som sa na teba zohnať kontakt, ale otec má všade svojich ľudí. Videl som ťa v časopisoch, si tak krásna.
- Nie som. Alex?
- Áno?
- Nebaví ma to tu. Nemohli by sme ísť niekam inam?
- Áno, mohli. Nebojíš sa, že otec zistí, že tu chýbaš?
- Nech to vie. Chcem to. Nič mi nemôže urobiť, už len mesiac.
- Charlotte, on ťa tak ľahko nepustí.
- Pôjdem študovať. Mám úspory z fotení. Baví ma dizajn. Zmluva sa po roku ruší a on ju nemôže obnoviť, ak s tým nebudem súhlasiť.
- Máš toľko odvahy.
- Tíško, Alex. Charlotte ho vášnivo pobozkala, chytila mu ruku a ťahala ho za sebou v dave, až kým ho nevyviedla z tej preplnenej sály.

Keď vyšli vonku do dažďa, stratili zábrany a vrhli sa na seba. Jej červené saténové minišaty jej zmokli a jasne kopírovali jej telo. Žiarili na jej bledej pokožke. On pri tomto pohľade nevydržal a začal jej ich pomaličky vyhŕňať. Ona sa len sústredila na jeho pery a rukami prechádzala po jeho krku. Po chvíli ju zodvihol na ruky a odniesol do svojho auta. Položil ju na zadné sedadlo, on si sadol za volant a naštartoval. Zastavil asi po dvadsiatich minútach na lesnej ceste, kde prestúpil z predného sedadla na zadné ku Charlotte. Tam ju začal opäť pomaly bozkávať a vychutnávať. A ona sa cítila po prvýkrát pri tom úžasne.

To BE CONTINUED ...

 Blog
Komentuj
 fotka
rainorchid  12. 9. 2010 15:48
milé... ale to bolo všetko?
 fotka
bibla  12. 9. 2010 16:20
krásne.. @rainorchid veď počkaj, ne?
Napíš svoj komentár