Nechcem sa všade ponáhľať a stres zaháňať kofeínom. Každý deň absolvovať ranné nákupy, aby som rodine zabezpečila čerstvé rožky alebo byť iba zaneprázdnená karieristka, ktorá nemá čas na osobný život. Jesť polotovarové obedy cez obedné prestávky. A potom ďalšia káva a príchod domov.


Až raz dospejem, pripomeň mi, aké to bolo váľať sa v posteli až dopoludnia, natiahnuť ruky k slnku a len tak kráčať a pospevovať si...

Obmedzené voľno a milión hodín v práci. Hladné plačúce deti očakávajúce môj príchod a príchod manžela. Raz za rok rodinná dovolenka a prebdené noci na počítači.


Až raz dospejem, pripomeň mi, aké je to byť tínedžerom. Chceš dobrodružstvo, však?

Až raz dospejem a zabudnem na to, že som mala niekedy sedemnásť a bola som bláznivá a nezodpovedná, pripomeň mi to. A som si istá, že urobím niečo šialené a neopakovateľné ako predtým.

Môžem byť predsa milujúcou manželkou a matkou, ale zároveň nebyť stereotypným priemerom mnohokilovej ženy s natáčkami na hlave v zástere pri sporáku, ktorá nikam nechodí a manžel sa o ňu ako o ženu zaujíma len sporadicky.

Až raz dospejem, nechám si miestečko na bláznivé dobrodružstvá, bozkávanie sa na námestí, prechádzky po temných miestach, púšťanie si krásnych piesní v jukeboxe a na veľa ďalších našich vecí...

A ty mi iba pripomenieš, aké je byť tínedžerom a potom všetko zrealizujeme opäť.

 Blog
Komentuj
 fotka
paaloo  9. 1. 2011 14:00
kazdy sam si vybera ako sa bude mat...

a ked je tych dobrodruzstiev vela,bez odpocinku, tak to tiez skodi zdraviu...



peace!
 fotka
ikuto  9. 1. 2011 14:13
pekné
 fotka
ardonaiel  9. 1. 2011 19:54
To aký budeme máme vo svojích rukách, nešťastné je akurát, že aj keď sa človek cíti duchom mladý telo to ignoruje a pripomína roky.



Páčia sa mi ľudia ktorí nedbajú až tak na svoje roky a robia "bláznivé" veci ako za mlada. Videl som v parku babičku s dedkom ako sa držali za ruky a učili sa korčulovať na kolieskových korčuliach, samozrejme mali všetky chrániče. Vážne úžasný pohľad. Páči sa mi že ich duch nestarne.
Napíš svoj komentár