Toto je dlhý blog o ľuďoch, ktorých sa musíš v živote zbaviť.

Čau, tak som tu zas. Ja čo mám 0,3 priateľov ti idem kecať do toho, s kým sa nemáš baviť.

Toxickí ľudia. Sú všade, ale našťastie im vieš utiecť.

Btw.

Toto by inak mala byť úplná typológia toxických ľudí, ak mi do komentáru napíšeš, že som na niekoho zabudol, zvážim, pridám.




Awkward


Diagnóza:

"Jeden z vás chcel s tým druhým chodiť, alebo ešte chce, ten druhý nie."

Liečba:

Pretrhnúť kontakty. Facebook alebo majoritná sociálna sieť, nastavenie - take a break (fakt existuje). Ostatné sociálne siete - unfollow. Ak si tá, čo chce. Neohlasuj sa. Ak si tá chcená, ozvy sa tak raz za mesiac, dva.




Smetiar

Diagnóza:

"V spoločnosti iných, jeden z vás znevažuje toho druhého."

Liečba:

Pretrhni kontakt a daj si to do poriadku. Robíš si z ostatných srandu? Pozri si najúspešnejších Stand-upistov, všetky príbehy sú o tom, čo sa im nepodarilo. A tak to má byť, nebuď ritná dierka, správaj sa k luďom slušne.




Odklonený

Diagnóza:

"Kedysi ste boli dobrí priatelia, dnes máte odlišné názory na všetko."

Liečba:

Kamoš vhodný tak na jedno posedenie za rok, aby si si rozšírila obzor. Na sockách ho sleduj, ale nereaguj. Aj keď ti nadáva na obľúbeného politika, alebo vyznáva ideológiu čo sa ti nepáči. Zablokovať ho ťa oberie o pohľad z druhej strany. Len zbytočne nevyvolávaj hádku. Nebav sa o - politike a rozporuplných témach (interupcie, homofobia etc...).




Stalker

Diagnóza:

"Stalkuješ ho, a niekým si stalkovaná."

Liečba:

Je to tak, aj ja som to robil, aj mne sa to stalo. Je to creepy a musíš s tým prestať. Unfollow, kde sa dá. V prípade, že máš stalkera blokni ho.




Slečna Vzťahová

Diagnóza:

"Je to dobrá kamoška, len jej frajer ju dosť obmedzoval. Ale už sa rozišli tak ideme von."

Liečba:

Žiadny frajer. Ak sa nechala obmedzovať, ser na ňu. Stačí trikrát a dosť, pozri sa aj do minulosti. Spomenie si, len keď je bez partnera? Nasrať. Nepotrebuješ ľudí, ktorým robíš plán Bé. Formálne nič neprerušuj, ani na FB. Ale je tu unfollow, je tu možnosť sa párkrát vyhovoriť a ona si už nájde inú obeť. Potom, s odstupom to uvidíš jasnejšie a asi to prospeje aj tej druhej osobe.




S príveskom

Diagnóza:

"Samotný kamoš alebo kamoška sú v pohode. Ale VŠADE majú so sebou svoju nudnú polovičku."

Liečba:

V prvom rade, ak si dobrý priateľ, tak im povieš, že sa ti ten extra človek vonku nepáčil. Nemusíš hovoriť, že je nudný. Možno s ním ostáva lebo šuká ako kráľ. Ale skús jej povedať, že sa ti to nepáčilo a že chceš tráviť čas s kamoškou pri jej plnom vedomí a nie s jej polovičnou pozornosťou.




MultiLevelMarketér

Diagnóza:

"Dlho ste sa nevideli a veľmi by sa s tebou chcel stretnúť, príde vobleku."

Liečba:

Tým, že ti chce niečo predať ťa predefinoval z kamoša na známosť. Nechaj mu na seba mail a povedz mu, že si ho odstrániš zo všetkých sociálnych sietí. A že mu robíš službu, lebo všetci ostatní by to robili najradšej tiež ale nebudú k nemu tak úpprimný. Keď s tým náhodou jedného dňa skončí, tak nech ten mail použije a napíše ti.




Priezračný


Diagnóza:

"Ty si si len myslela, že je to tvoj kamoš."

Liečba:

Sadli ste si? Je ti sympatický? Nikdy s tebou nešiel von? Asi si to neuvedomuješ, ale on ťa ako kamoša neberie. AK už je to nejaký čas, asi to už nezmeníš. Takže sa na to vykašli a dávaj si pozor aby sa z teba nestal Stalker alebo nedajbože Awkward.




Dovetok:

Toto mi napadlo, keď som si mazal telefónne čísla. z 800 som skočil na nejakých 600. A hovorím si, že musím byť strašný človek, keď na každých 100 ľudí, ktorých číslo mám sa skamoším s jedným, alebo dvoma.

A pripomínam, napíš mi do komentáru ak som na niekoho zabudol.

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
darkpassenger  14. 6. 2018 13:22
Môže byť nakoniec človek ostane sám tak ako ja ale čo netreba sa vzdať
 fotka
mix  14. 6. 2018 13:30
@darkpassenger mám pre teba jednu radu. Spraví z teba lepšieho človeka.


 fotka
darkpassenger  14. 6. 2018 13:35
tak toto nieee
 fotka
barky  14. 6. 2018 16:46
Nudne
 fotka
vreskot000  15. 6. 2018 23:49
dobre veľmi
 fotka
lucretia  16. 6. 2018 09:55
ja som mala ešte typ žumpa: vytipuej si ťa ako osobu, do ktorej nagrca všetky svoje problémy a ešte ťa ostentatívne nazve dôverníkom - dennodenne potom vypisuje a vyplakáva, rady neprijíma, naopak, ignoruje ich na plnej čiare. ale ty dokolečka počúvaš, ako mala byť inde, lebo nemá bc, nemá prácu, nemá frajera (btw, ani ty, ale to jej očividne uniká). čo napíšeš ty, to je odignorované, však pani má väčšie problémy, prípadne zošmiešnené. a nakoniec ide s tvojich ex, s ktorým sa kamošila, na výletík a spamuje xyz fotkami vyškerená ako slniečko - však čo tam brať ohľad na druhého, konečne sa má aj ona super!
Napíš svoj komentár