no na to, že dnes som skoro umrela od bolestí brucha sa dnešný deň vyvíjal vcelku dobre..
ráno som zašla za babčou pokecať čo nové..navarila..poklebetili sme a krásne dopoludnie za nami ..
no a potom?..som sa len flákala a flákala a flákala..doma..konečne!!..po tomto neskutočnom úmornom skúškovom som konečne zažila kúsok voľna a oddychu..
začala som čítať knižku od Evity - Stalo sa mi všetko..celkom pohodové čítanie až na pár nadávok v knihe..teda..čoby pár..dosť ich tam je..ale musím povedať, že opäť je o čom čítať a naozaj sú to témy, o ktorých nikto veľmi nehovorí hoci ich zažíva nespočetné množstvo nás..môžem len odporučiť..nie je to len beznádejný bestseller, ale príbeh ženy, ktorá to možno svojim zapríčinením nemala až také jednoduché..teším sa na záver..ako to všetko vlastne dopadne..nechám sa prekvapiť..
no a teraz už sa mi nič nechce..sedím za počítačom a chatujem so svojím miláčikom..a premýšľam čo bude zajtra a pozajtra..
v sobotu bude valentína..nikdy som ten sviatok neoslavovala..možno aj preto, že som ho nemala s kým osláviť..možno tohto roku to nebude iné..myslím to tak, že ho oslavovať aj tak nebudem, hoci už dááávno je s kým..nechám sa prekvapiť čo mi prinesú nasledovné dni..
ja len dúfam, že aspoň trochu dobrej nálady a úsmevu na perách..a Vám želám to isté

 Denník
Komentuj
 fotka
muco22  11. 2. 2009 20:44
aj ja tebe to zelam, aby si mala stale usmev na tvari... a o com je ta knizka to mi niektory pekny vecer vyrozpravas???
Napíš svoj komentár