No akoze tento den je uplne hrozny povedzte nmi jedno uplne ma vytocila hodiny fyziky pretoze som robila test z fyziky mno teda pisomku aby mi dala 3na polroka a dala mi 4 len zato ze som nedoplnila jendotky mate nato ??nakonci som dala ze F=20N mno ale jak som pcoitala som to nedavala mno mam nervy to neni az taka chyba aby mi dala4 tento den je hrozny nic sa mi nedari na zastavke do Castkoviec som dokonca videla byvaleho a nic to somnou nerobilo konecne som si ista ze uz ho nelubim ...mno a riesim dalsiu dilemu pls poradte mam rada jendeho chlaappca ma 19 rokov mno ale mojej mame vadi ten vek myslite ze mam snim ostat a tajne sa snim stretavat??abo radsej nie?mam posluchnut mamu a rozist sa snim??bo amemninke som povedala ze uz snim nechodim ..mno ale ja neviem je to tazske mam sa snim rozist len zato ze ma 19 a ja16 ale mama ma asi pravdu co odomna xce od 16rocnej soplane ???mmm asi len jendo pojebat a odjebat pls poradte co mam robit >???

 Blog
Komentuj
 fotka
scopia  23. 1. 2008 18:38
Na zaciatok povedz mamine, ze je pekné, ze sa o teba bojí.........no s tym sracom neskonci, az si budes istá, ze ta chce len OPO (ojebat pojebat odjebat ) tak az potom mu daj facku a ukáž chrbát.......lebo je bezné, ze 16 rocne caje chodia s 19 rocnými, je to uplne normálne.....daj mu sancu, ved, ked ta ma rad, tak sa nemas coho bát a vek to nezmení.

Potom ........... hmmm, môzes kaslat na priblblé profky, ja takto pindy poznám, take nech ti den nedodžubú.

Potom.................to ze si zistila, ze nelubis byvaleho je super ! Take poznanie chce cas- gratulujem
 fotka
lui74  23. 1. 2008 18:54
Neskonči to a mame to nehovor. Možno po čase sama zistíš, že to nie je ten správny vzťah. A ked ťa on má naozaj rád - tak to je skvelý vzťah - a budeš mať skvelý život.
 fotka
mixelle  23. 1. 2008 19:13
to máš ako fakt 16??!! žasnem!
Napíš svoj komentár