Láska je dosť zvláštna vec. Ale to už všetci vieme. Opantá v stotine sekundy a vypariť sa z nás potom dlho nedokáže. Ja tu nechcem opisovať lásku. Načo aj plytvať písmenami na niečo neopísateľné. Jej podstatu asi nikdy nevystihneme.

Ja by som radšej písala o blogoch o láske. A že je ich tu v poslednom čase naozaj dosť. Osobne nepoznám krajší spôsob vyznania lásky, ako napísať blog. Verejne sa z nej vyspovedáme a nášho vyvoleného/vyvolenú chválospevmi vynesieme až do nebies. Je krásne vedieť, že ste milovaní a že milujete. Je krásne, keď to o vás vedia ostatní.

O láske som písala aj ja. Vyznávala som sa z pocitov, opisovala som, ako som neuveriteľne zamilovaná, ako milujem ale aj to, ako ma láska postupne opúšťa, ako sa mi láska vysmieva do tváre. Písala som o tom, ako som lásku objavila znovu. Aj o tom, ako ju stále mám.

O láske som písala vždy inak. Cit je ten istý, ale škála slov, ktorými sa ho môžeme pokúsiť opísať, je nekonečná. Môžeme s humorom, dramaticky, nepriamo aj priamo, tragicky či s jemnou iróniou.

A práve to mi tu v poslednej dobe chýba. Nie láska, tej je všade dosť. Ale tá rôznorodosť. Jasné, milujete a veľmi, ale to musíte naozaj stále písať tie isté blogy? Obsahom aj formou, nikam sa neposúvať, stále iba bliakať, ako veľmi sme zamilovaní a že bez neho/nej nevydržíme už ani sekundu. Komu to pomôže? A koho to po piatom blogu ešte zaujíma?

Nie, nejdem radiť, o čom písať. Iba ma už trochu unavujú stereotypné blogy istých autorov, ktoré sa navyše vynášané do nebies. Dobre, ono je to krásne, keď je človek zaláskovaný až po uši, ale posierať sa z absolútne priemerného blogu, ktorý nemá čo nové ponúknuť mi príde pritiahnuté za vlasy.

Zobuďte sa! Aj autori, aj čitatelia!

Píšte, to je jasné, píšte a stále viac, hľadajte tú zatiaľ neobjavenú podstatu najkrajšieho citu, snažte sa opísať neopísateľné, milujte a z celého srdca, vášnivo až bezhlavo!

Ale o láske sa dá aj stokrát inak...

 Blog
Komentuj
 fotka
elwinko  25. 8. 2010 21:00
Rozumný blog.
 fotka
ena233  25. 8. 2010 21:14
aj ja chcem byť zaľúbená a písať milión blogov o láske
 fotka
sibbonah  25. 8. 2010 21:29
krásne...
 fotka
whatsername8  25. 8. 2010 22:37
čo k tomu povedať? že maš pravdu...a že sme si tym prešli všetci. niektori si to nechali pre seba a ini nas tym otravuju doteraz...bohužiaľ.
 fotka
ciernaruzicka  26. 8. 2010 00:11
nazov blogu mi znie strasne krasne.. a pripomina mi nieco pekne, ale ani za ten svet neviem co..

a blog - uzasny
 fotka
2807  30. 8. 2010 01:28
slová sú krásne, jasné, aj slovami sa vyjadruje láska, určite by chýbali, keby neboli, ale...ale, ked spravíme pre milovaného čosi, čo sa nepriamo od nás očakáva, a možno ani neočakáva...skutky sú viac ako slová
Napíš svoj komentár