Dostala som chuť na lízatko. Na také veľké, čo sa mi ani do úst nezmestí. Kyslé na vrchu, pod ním sladké a v strede žuvačka. Vlastne, dostala som chuť na žuvačku, trpkú a sladkú zároveň, z ktorej sa dajú robiť bubliny. Neviem, prečo som si nekúpila rovno tú žuvačku. Na všetko idem od lesa. Som už raz taká.

Prechádzala som sa po nočnom meste a oblizovala to lízatko. Najprv som robila ksichty pri oblizovaní kyslého povrchu. Samotné lízatko mi zabralo asi pol hodinu. Maznala som sa s ním. Doslova erotický podtext to celé malo. Keby ma niekto stretol, pripadala by som si čudne. On by si pripadal nadržano. Ale napokon som sa dostala - ku žuvačke!

Bola presne taká, aká má správna žuvačka byť. Trpká a sladká zároveň a dali sa z nej robiť bubliny. Urobila som prvú - v okamihu praskla. Druhú som perami udržala dlhšie. O pár stotín, ale predsa. Napokon aj tá praskla.

Urobila som bublinu. bublina praskla. Urobila som bublinu. Bublina praskla. Urobila som bublinu. Bublina praskla.

Urobila som bublinu. Premýšľala som o tom, čo ma prinútilo k mojej vychádzke do nočných ulíc. O láske a rodine, o škole a práci. O sexe. O ľuďoch. O sebe. Chcela by som toho toľko. Ale mám strach. Bublina praskla.

Urobila som bublinu. Zamyslela som sa nad budúcnosťou. Čo ma ešte čaká? Budem stále sama? Budem ešte s ním? Budeme k sebe bližšie? Skúsime tú polohu, o ktorej som včera čítala? Bublina praskla.

Urobila som bublinu. Striaslo ma hnusom. Keď som si spomenula na bývalého. A vzápätí ma zaliala ľútosť. Je to moja vina. Ja za to môžem. On je teraz sám, stratený, strach maskuje hlúpym macherstvom. Mala som byť lepšia. Mohla som byť lepšia. Bublina praskla.

Urobila som bublinu. O ňom som rozmýšľať nechcela. Som naňho nahnevaná. Urazil ma. Kamarát do postele nepatrí, jediná zásada a aj tú poruším. Mám, čo som si zaslúžila. Nič už nikdy nebude také, ako predtým. Bublina praskla.

Urobila som bublinu. Pichlo mi pri srdci, pri spomienke na troch mužov. Každý iný, všetci moji. Už sa musím správať dospelejšie. Bublina praskla.

Prechádzala som sa ešte ďalšiu hodinu. A žuvačka bola stále trpká aj sladká zároveň a dali sa z nej robiť bubliny.

 Blog
Komentuj
 fotka
mizuno16  2. 6. 2010 21:56
silne psychologický podnet prekričal erotické dominanty pri žvejkaní , ale dávam 5 bodov
Napíš svoj komentár