vopred vsetkych upozornujem aby tento clanok ani necitali, lebo prenasa depresivnu naladu...
nech robím čo robím mám pocit, že ma celý svet nenávidi a pred očami sa stracajú ľudia na ktorych mi najviac zalezi. este pred par tyzdnami bol svet farebny a teraz sa postupne z neho zacali vytracat farby. ani som si nestihol vsimnut kedy k tejto zmene doslo. nie som dokonaly a nikdy nebudem. preco ma nemozu brat takeho aky som?
trvalo mi mesiace kym som nazbieral odvahu a povedal im co som chcel. zobrali to velmi dobre, bol som stastny ze ma nemajú za totalneho paka, ale potom som si uvedomil, ze vsetky tie slova boli len slova utechy. videli moje chyby a tak ma zacali lutovat. ja lutost nepotrebujem. chcem respekt.
som zo seba znechuteny aj zo svojho zivota. vsetko do coho sa pustim sa znici. kam sa podeli moji blizky? kde ich mam hladat?

 Záchod
Komentuj
 fotka
pelly  26. 3. 2009 18:35
Joj, čo je s Tebou?

V prvom rade si musíš odpustiť. Maj so sebou trpezlivosť a ver si! Máš prísnu povinnosť "byť blížnym" pre toho úbožiaka, ktorým si Ty sám. Viac ako znechutenie zo seba je užitočné, ak budeš pokojne niesť svoje bremeno a príjmeš svoje limity. A pri tej najmenšej nehode prvej (alebo entej ) nemysli hneď na to, že spolužitie nie je možné.

Tvoji priatelia Ťa neopustili a neopustia, ver mi.
 fotka
bludiacisvetom  26. 3. 2009 18:59
smutne, ze sa na teba vykaslali za to aky si..
 fotka
rebell  26. 3. 2009 21:31
Kriza?? To prejde.
 fotka
zajkousko  20. 8. 2014 20:04
hm, kto vie ako je to po 5. rokoch...
 fotka
mirec21  20. 8. 2014 20:11
@zajkousko heh uz som aj zabudol ze o com som to vtedy pisal
Napíš svoj komentár