Ešli sa narodila v jeden júlový večer spolu so svojimi 12-imi súrodencami. Je to krásna čierno biela fenka francúzskeho buldočka. Keď bola ešte maličká a závislá od materského mlieka, sa jej ho nedostalo toľko koľko potrebovala. Pretlačiť sa cez 12 ďalších šteniatok pre ňu bolo moc ťažké...a tak prestala rásť.
Dnes má Ešli dva mesiace a je malinká ako keby mala stále štyri týždňe. Len ušká jej stále rastú .
Aj napriek tomu že je zo súrodencov najmenšia, je zo všetkých najodvážnejšia. Prvá pribehla ku dverám voliéry a olizovala mi ruku , prvá sa pýtala na ruky a jediná sa ničoho nebála.
Ešli prešla hormonálnou liečbou, bola u náhradnej matky ale nič nepomohlo. Stále je rovnako malinká a väčšia už nikdy nebude. Je veľká asi ako čivava a váži možno kil .
Je strašne zvedavá a stráááášne prítulná. Je hrozne vďačná za všetko, za každé pohladenie, za každé prihovorenie...
Keďže Ešli nevyhovuje štandardu... znamena to pre ňu len jedno . A tak som sa jej chovateľovi nanútila s tým že si Ešli zoberiem. Pôvodne som si ju chcela nechať, no ako sa ukázalo môj otec je zástancom toho, že aj jeden pes je veľa . A tak síce Ešli pôjde ku mne...no neviem na ako dlho .
Jej "handicap" nebude mať na kvalitu jej života žiadny vplyv. Jedine taký že zostane navždy tak šteniatkovsky krásna a maličká .

Tak ak by ste vedeli o niekom kto hľadá krásnu, prítulnú malú spoločníčku, stačí mi napísať .


 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
adka279  8. 9. 2009 15:37
jooj krásny psíček, dúfam že sa niekto pre ňu nájde, ja by so, si ju zobrala ale už máme doma psa a dalšieho mi mama nedovolí
 fotka
d170  8. 9. 2009 17:27
Krásny psík. Dúfam, že sa niekto nájde, kto sa bude o ňu starať.
Napíš svoj komentár