Ako väčšina ľudí hovorí, premýšľať je dobrá vec. Keď sa to preháňa je len na ľuďoch a priateľoch či vás pochopia alebo vôbec budu znášať vaše chovanie. Ja niekedy až príliš rozmýšlam ale moji priatelia to vedia pochopiť a keď som buď ticho alebo len pozerám do prázdna hneď vedia o čo ide(za čo som im velice vďačný).
Keď človek rozmýšľa môže prísť na milión vecí ktoré by chcel(a) uskutočniť, nie však všetky idú. A tak narážame na istý fakt, "nie všetko sa dá uskutočniť, ale keď sa dostatočne snažíme malo by to aspoň z časti vyhovieť". Pri rozmýšľaní môžeme oddychovať, odpočívať alebo spať, atď. atď..Keď rozmýšľam ja, rozmýšľam nad neurčitými fantastickými vecami ktoré sa nikdy nemôžu stat. Keď o tom tak rozmýšľam tak človek väčšinou mysli na dôležitejšie veci ako sú napr. Priatelia, domov, budúcnosť. ale sú ľudia, ktorý si myslia že fantastické veci môžu uskutočniť, napríklad lietať bez pomoci iného alebo dýchať pod vodou bez pristroja alebo byť silák a zdvihnúť auto ako to je v niektorých filmoch. Ale načo si trápiť mozog týmito nezmyselnými vecami keď môžme rozmýšľať o úplne iných a dôležitejších problémoch života.


Takýto je (podla môjho úsudku) zmysel rozmýšľania.Keď dospejete k inému názoru, napíšte ho sem a ja si ho s radosťou prečítam a porozmýšľam o ňom ako sa len bude dať . Ďakujem.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
drbna  24. 7. 2007 17:42
premÝšĽanie
 fotka
laciskoo  24. 7. 2007 17:48
Koles mi oci tou gramatikou..
 fotka
tishia  24. 7. 2007 17:59
Ale noo nechajte ho!!!On má mäkké "premíšľanie"...
 fotka
might-sphere  25. 7. 2007 06:59
To každého zaujalo len to že nemám dobre dlžne alebo Y,I ?
 fotka
zabeus  25. 7. 2007 13:13
Moj nazor je: Netrep picoviny a pod konecne na to pivo Robo!

Neee , joke , zaujimava uvaha of course

A premyslat o nedotknutelnom a neuskutocnitelnom je tiez niekedy celkom zabavne a podla mojho nazoru aj zmysluplne
 fotka
shadowmaster  29. 7. 2007 20:04
...len dve veci...



...pri narodení, smrti a pri sexe, je ľudská inteligencia celkom zbytočná...



...a...



...podstata podstaty, je v podstate nepodstatná...
Napíš svoj komentár