A: Čo bude teraz s nami ?


S: A čo by tak asi malo byť?

A: Nemyslíš, že je to trochu hlúpa otázka ? Práve sme sa domilovali .. a ..

S: A čo .. ?? Adrián hádam si si nemyslel , že mi dvaja ..

A: Vieš čo myslel .. dúfal som ..

S: To nie je také jednoduché .. vlastne.. aj je .. ale .. (otočila sa k nemu a pohladila ho po líci) ja milujem celým srdcom svojho Marka .. ty si ma strašne sexuálne priťahoval .. a viem, že aj ja teba .. Túžili sme po tom obaja od prvej chvíle ked sme sa spoznali .. viem to..

A: ááno ja viem a bolo to tak, ale čakal som niečo viac a ty si nebola pre mna iba sexuálnym obietkom.. Mám ťa rád .. ja ..

S: Aj ja ťa mám rada ,Adrián ,ale ako kamaráta .. nemilujem ťa

A: No ja teba hej ..

S: Adrián .. (postavila sa a začala sa obliekať) srdcu nerozkážeš.. srdce si vybere samo a možeš sa aj posrať pokiaľ vieš čo je láska nepovieš mu .. tak teraz miluj toho a toho

A: A ty vieš čo je láska akože ? Vieš čo si urobila preboha ? Flirtovala si so mnou , a diska .. bozkala si ma došiel ten tvoj čávo .. chvíľku si sa tvárila ako anjel a potom si sem za mnou došla a vliezla mi do postele..

S: (vypleštila oči a na okamih zamrzla) Bol si pre mna sexuálnym obietkom ,ktorý ma strašne priťahoval.. z láskou to nemalo nič spoločné.. je to ako u zvierat ich zvieracké pudy .. nič viac .. bol to len sex, na ukojenie našej túžby a vášne.. bol si zo mna tiež hotový ako ja s teba .. priznaj to.. vlastne ani nemusíš viem to ..chcel si ma.. a ja som sa ti dala .. o láske reč nebola .. bude lepšie ked sa už neuvidíme ..

Než sa stihol Adrián spamätať Sofi zmizla . Buchol päsťou a nakypela v nom ohromná zlosť. Ako mohol byť len taký hlúpy.. Zaprisahal sa , že už nikdy žiadnej nenaletí.. a vobec .. bola to vlastne aj jeho chyba.. Sofi mu už na začiatku povedala , že niekoho má . On nepočúval .. túžil po nej .. ale po celku .. nie polke ..

S: Aááááách Marko moj , šťastie moje odteraz nám bude úžasne .. sľubujem ti to .. už nikdy nič zlé neurobím .. som navždy iba iba tvoja láska ..

Marko bol prekvapený z náhlej zmeny Sofiinej nálady no nevenoval tomu veľkú pozornosť .. záležalo mu na tom aby spolu boli šťastný .

Posledné tri dni pobytu v Egypte strávili spolu . Adriána ani nikoho s partičky nestretli. Sofi už skoro vôbec na Adriána nemyslela, no predsa ked jej mysel k nemu zablúdila .. zrýchlil sa jej tep a zvlhlo lono .. bolo to úžasné, perfektné , bezchybné.. Každý bozk , pohladenie , náraz ..

Marko pobozkal Sofi na rozlúčku a odprevadil k autobusu , ktorý ju mal odviesť na letisko . Naposledy zamával a obaja sa tešili na stretutie na Slovensku ..

------------------------------------------------

SOS SOS SOS LIETADLO PADA SOS POMOZTE NAM..

Lietadlo rýchlo padalo k zemi .. ludia kričali s plných plúc no nič im to platné nebolo . Nad hlavami sa hompálali kyslíkove masky, no život by im to nezachránilo .. Sofi sa pevne držala a horko plakala .. Bol to koniec .. prosila Boha aby ju tak velmi netrestal za to čo urobila modlila sa aby ostala žiť.. Silno myslela na svojho Marka a preklínala sa ..

Potom náraz .. a už nič ..


KONIEC !

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
brekekee  30. 1. 2009 18:30
bol to len sex, o láske nebola reč..
bol to len koniec.. hm.. :/
 fotka
lewica  30. 1. 2009 18:39
kks ... je to pekny pribeh aj tie ostatne pribehy o letnej laske ... ties su pekne pribehy mne sa pacia si moja oblubena spisovatelka
 fotka
tinka246  30. 1. 2009 19:23
kokso...ten záver...ten som teda taký nečakala..
 fotka
supergirl0006  30. 1. 2009 19:41
no co dodat asi to ze vsetky diely boli super a dufam ze vymyslis nieco nove toto bolo dokonale nemam slov skoda ze sa to skoncilo
 fotka
tuba  31. 1. 2009 12:09
skoncilo sa to dost ze brutalne... a je nezvycajne citat o takom zachovani sa baby k chalanovi..vacsinou to toiz byva opacne
 fotka
tuba  31. 1. 2009 12:09
samozrejme super napisane...ved tak jak vzdy
 fotka
josyp  2. 2. 2009 15:15
celý tento seriál bol fantastický ale v živote by ma nenapadlo, že to bude mať taký tragický koniec...
 fotka
thedomca  11. 4. 2009 02:56
smutneee.. buu ale pis nove ^^
Napíš svoj komentár