Marko so Sofiou strávili spolu skoro celý den . Iba oni sami dvaja . Aby si vynahradili všetko čo premeškali . Opalovali sa na pláži , kúpali v krásne teplom mori ,boli na zmrzline a ruka v ruke sa prechádzali po meste ,ako ten najšťastnejší pár na svete. Skoda bola to ,že tomu tak nebolo. Marko aj cez úsmev, ktorý mal stále na tvári ,bol smutný. Preto čo Sofia urobila aj ked jej odpustil . Preto ,že ju tak dlho nevidel. Preto ,že toto celé sa nemuselo stať. Sofia si zase pripadala falošne. Bola pri chlapcovi ktorého milovala z celej duše ,no jej telo túžilo po inom a za každú cenu ho muselo dostať. Každý Markov bozk ju pálil na perách ako žeravý uhlík . Každe Markovo krásne slovo jej zabodlo jeden šíp do srdca. Bolo to preto, lebo svoju životnú lásku zradila .. a zradí ..

Ked musíš tak musíš...

Markovi okolo večera došlo veľmi nevoľno , a tak ho Sofia zaviedla na jeho hotel a uložila do postele. Zrejme dostal nejakú črevnú vyrozu v Egypte známu ako Faraonova pomsta. Skoro okamžite zaspal . Sofia ho na rozlúčku pohladila po vlasoch a odišla preč.
Klop, klop ,klop .. Ozvalo sa zaklopanie na Adrianve dvere v hoteli . Bol prekvapený . Mal po šichte, a všetci jeho kamaráti išli unavený spať .Kto to može byť ? Ked otvoril dvere skoro mu vypadli oči z jamôk. Stála pred ním Sofia . Vyzerala ako anjel. Bola nádherná , prekrásna v očiach jej bolo čítať neopisatelnú túžbu. Adrián v tej chvíli zabudol úplne na všetko. Na incident v bare, na všetky myšlienky o nej . Nerozmýšlal nad tým či ju ešte niekedy uvidí , či ostane navždy len jeho alebo sa vráti k Markovi . Vrhli sa na seba naraz ako tigre. Adrián pritlačil Sofiu o dvere . Vášnivo no zároven nežne bozkával jej ružové pery. Prenikal jazykom do jej úst a rukami ju hladil po celom tele. Ani ona neostala po zadu ,všetko mu tak isto opetovala . Vyzliekla mu červené tričko a jazykom mu začala prechádzať po bradavkách. Adrián ju zobral jemne na ruky a odniesol do svojej postele. Povyzliekali zo seba všetko šactvo, ktoré mali na sebe a popritom sa stále bozkávali a hladili . Potom si Adrián položil Sofi podseba .. rýchlo a vzrušene dýchal .. už nemohol vydržat .. Sofi ho oboma rukami chytila za zadok a pritlačila na seba. Obaja hlasno vzdychli, ked nastal ten dlho čakaný moment. Túžba , vášen , chtivosť sa dala krájať na obrovské kusy. Bolo to perfektné . Sofi privrela oči a Adrián sa v nej začal pomaly pohybovať a neskor začal zrýchlovať . Pred vrcholom si Sofi zakusla do pier, no vzdych sa aj tak predral cez jej pery a bolo po všetkom.. Adrián zatvoril oči a zhlboka dýchal otvorenými ústami . Potom pobozkal Sofi na krk pregulil sa vedla nej a objal ju..

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
josyp  28. 1. 2009 12:54
woooooooow.... Teda toto prekonalo všetky moje očakávania Je to úžasné... V napätí očakávam pokračovanie
 fotka
ceruzisko  30. 1. 2009 19:14
len pre info. faraónova pomsta je hnačka, tak pochybujem, že v tej posteli ostal veľmi dlho...
Napíš svoj komentár