(Nebudem dávať do tejto časti úvodzovky . Priama reč bude označená písmenkom . Buď S (Sofia) alebo M (Marko) )

Marko stál na chodníku pred barom prešľapoval z nohy na nohu ako medveď v cirkuse . Oči mal opuchnuté od slz a zvieral päste. Mal sto chutí vynadať Sofii . Mal sto chutí odísť a nepočúvať ju . Mal sto chutí jej za to dokonca vlepiť facku ale nikdy by to nebol urobil . Nemohol udrieť dievča . No nemohol veriť tomu čo videl . Cítil sa akoby mu niekto vytrhol srdce roztrhal na milión kúskov hodil na zem a podupal . No rozhodol sa Sofiu vypočuť . Adrián ich nechal radšej tak. Prisadol si ku svojim kamarátom a Sofiu s Markom nechali vyjsť von sa porozprávať .


M: Nemôžem uveriť tomu čo som videl . Čo to malo znamenať . Ako .. ako si mi to mohla urobiť Sofi . Tak som ťa miloval. Dal som ti vždy všetko čo si chcela .

S: Ja .. ja .. ako mi to môžeš vyčítať po tom čo si napísal na icq ?

M: Ja som na icq nič nepísal . Bola to Viola .

S: Viola kto je Viola ?? A vôbec .. kde si sa stále táral . Písala som si s Luckou na icq . Povedala že si dakam odišiel s dákymi chalanmi babami a tou prsatou blondínou . Ty chceš povedať že si s ňou akože nič nemal ??

M: S Júliou ? Sofi o čom to vravíš . Júlia je moja sesternica s Kanady . Nikdy by som ta nepodviedol . Nie som ty. Ako to len môžeš povedať . Ako si to môžeš myslieť . Žil som pre teba .

S: Urobila som to kvôli tej správe na icq . Tak už mi povec kto je Viola.

M: Viola je jedno dievča z našeho baraku. Je to už dlho čo o mne sníva . Odniekadiaľ sa dozvedela že si v Egypte a ja preč. Chcela nás rozdeliť. Chcela ma mať pre seba . Zohnala si tvoje icq vytvorila nové ako mňa a napísala ti tu správu keď si bola v net kaviarni . Bola však priveľmi ukecaná a vykvákala to svojim kamoškám . Jednu z nich Zuzanu pozná aj Lucka . Zuzana napísala Lucke sms čo sa stalo . Vedela, že Viola sa nezachovala správne . Lucke nezostavalo nič iné len napísať mne čo sa stalo . Ja s kamošmi sme sa vybrali na výlet po krajinách . Chcel som ta prekvapiť . Prísť za tebou . No keď mi došla ta sprava snažil som sa cestu čo najviac urýchliť. No zrejme som nestihol prisť včas. Rýchlo si si našla náhradu . (znova sa mu kotúľajú slzy z očí)

S: To icq ma prekvapilo .Bola som s toho smutná . Vykoľajená .. veľmi ma to zobralo .. chcela som na teba zabudnúť . Adrián bol najbližšie. Chcela som sa odviazať a pri ňom zabudnúť na všetko . Zabudnúť na teba a smútok. Nevedela som, že to nie si ty . Musíš ma chápať. Urobila som to zo zúfalstva . K Adriánovi som nikdy nič necítila . Je to len kamoš . Nikdy by som ho nemohla milovať. Bolo to hlúpe . Odpusť mi to láska . Ty vieš, že ta milujem ..

M: Ach Sofi .. mňa to tak veľmi mrzí . Čo sa to len stalo všetko . Už ta nikdy neopustím .

Marko chytil Sofiu do náruče . Nebolo im treba viac vravieť . Obaja chápali . Už sa nechceli rozprávať . Vedeli, že bude všetko v poriadku a nemá zmysel to viac rozoberať . Marko Sofiu nežne tískal k sebe . Ako bábiku . Jemne bozkal jej ružové pery . Hladil ju po chrbte . Sofia mu bozky opätovala . No necítila toľkú vášeň , túžbu oheň chtivosť ako pri Adriánovi . Srdce bolo plne lásky k Markovi . No jej telo túžilo len po Adrianovy . Cítiť jeho teplo . Cítiť tu vyžarujúcu túžbu z jeho tela.

Adrián vyšiel z podniku . Nachvíľku zastal . Pozeral na bozkávajúcu sa dvojicu . V očiach mu bolo čítať nekonečný smútok ale aj hnev a žiarlivosť . Túžil byť na Markovom mieste. Držať Sofiu . Tískať si ju na svoje telo . Vdychovať jej vôňu . Prenikať svojim jazykom do jej úst . No zároveň ho spaľoval hnev. Otočil sa na päte a odišiel domov.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
josyp  11. 12. 2008 17:26
Hmm... nenachádzam slov.

Myslím, že sa oplatilo čakať na pokračovanie tak dlh

Dúfam, že ďaľšie diely pôjdu rýchlejšie, už sa teším
 fotka
supergirl0006  29. 12. 2008 21:16
hura ja som objavila pokracovanie krasne som zvedava ako to dopadne
Napíš svoj komentár