Myslim ze vegetarianska strava je velmi zdrava. Bol som vegetarianom asi rok. Niekto vravi ze vegetarianovy chybaju nejake latky co su v mäsach, ale mne bolo dobre a ovela menej som bol otapeny z jedla, co znamena ze ak chces poobede nieco robit a si vegetarian, tak mas vacsiu sancu. Tazko pracujucim by som vegetarianstvo neodporucal.
Myslim ze to ci niekto je maso, alebo nie, musi ist z jeho podstaty charakteru aky ma, alebo k akemu dospel, cim myslim to ze clovek sa moze menit.
Hlavne je asi to, zeby bol o tom presvedceny ze to chce, to je prva najdolezitejsia vec. A druha najdolezitejsia, nikoho nenutit alebo neodsudzovat zato ze on je v tomto iny, to uz je jedno ci si ty vegetarian alebo nie. To su dve zakladne veci co by som odporucil.
Ja som prestal byt vegetarianom kvoli tomu, lebo som videl ako to nicilo psychicky moju mamicku, ked nieco dobre navarila a ja som to nechcel. Tak som si povedal, ze nejake kurca nieje pre mna ani zdaleka take dolezite ako moja mama. teraz som doma pomerne malo a mozno v buducnosti by som asi zase maso obmedzil a jedol asi lahsie jedla, ale teraz sa na to necitim, studujem a jeto dost hekticke.
Tak nejak to vnimam, ked sa cloveku zije lahko tak mu staci vegetarianstvo, ked to ma tazke, tak akoby vyburi svoju agresiu na tom ze je maso a to mu da zase spätne do buducna energiu podobneho druhu, ale taky je svet.
Myslim ze na vegetarianstvo treba dobre prostredie. Na lazoch, alebo v podobne pokojnom prostredi si viem predstavit zeby som bol vegetarianom znovu a som si isty ze keby som tam nejedol maso, tak by to mne ani mojmu telu vobec nechybalo.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár