Mia246
33-ročná žena, narcis
najnedávnejšie lognutie
3. 2.febuára 2018 00:15
5399 dní na BIRDZi
regnutá od 7. júna 2011
bojim sa skontrolovat zostatok na mojom učte obavam sa, že je tam velka červena 0
7 komentov
1
meen
7. 1.januára 2017 22:53
pokial nie si pod nulou tak este OK
2
uplne neznasam ze raz za mesiac sa MUSIM prihlasit do internet bankingu, lebo musim zaplatit poistovnu a mobil a sice sa neobavam, ze by som bola na nule, ale proste to boli vidiet, kolko penazi clovek minie na sprostosti
pozdravujem svojho streamera ktoremu so mza posledne 3 dni dala 50 dolarov
pozdravujem svojho streamera ktoremu so mza posledne 3 dni dala 50 dolarov
4
@hnisavica mno mobil je ina suma kazdy mesiac a poistovna chce kazdy mesiac iny variabilny symbol, ci konstantny symbol ci co to je (122016, 012017)
5
@hoperpohroma Aha, ten mobil neviem, ako by sa dal obísť vlastne, ale pri zdravotke nie je ten variabilný symbol nutný, započítajú ti to normálne za predchádzajúci mesiac, v ktorom došla platba, a pri sociálnom stačí ako špecifický zadať nejaké číslo, tuším 88.
6
@hoperpohroma Na ten mobil stačí nastaviť inkaso, skús. A v zdravotkách a sociálnej si platby vedia priradiť zaradom

Napíš svoj komentár
- 1 Abstraktdepres: Opäť novinky na poštovných úradoch v EU. Zatial čo doteraz bolo možné poslať čokolvek...
- 2 Dezolat: Uz to kvasy. Yummy Yummy!
- 1 Barb: v piatok idem do Prahy < 3 nekonečne milujem to mesto, idem...
- 2 Abstraktdepres: Opäť novinky na poštovných úradoch v EU. Zatial čo doteraz bolo možné poslať čokolvek...
- 3 Dezolat: Uz to kvasy. Yummy Yummy!
- 1 Alojzvajciar: "Pre mňa neni doležité koľko mám u seba, ale koľko...
- 2 Tulipanoo: po tyzdni odisiel pes, ktoreho som strazila a moje prve kroky viedli na...
- 3 Abstraktdepres: Konečne sa mi začali na môj dopyt pre obrábanie na CNC stroji ozývať seriozni...
- 4 Willbebetter: Pocuvala som Ludskost o platoch zien. Iba 4% zien v SR zarabaju...
- 5 Raketak: mi povedzte ci je normalne jest cestoviny s jahodami a jahodovou omackou .... Polsko...
- 6 3kratadost: Fun fact, ked date do google translate text a nechate ho prelozit do...
- 7 Willbebetter: No tak bude zo mna hackerka ci ne? Zaplatila som si semester...
- 8 Alojzvajciar: ; ( ; ( "...v roku 1983 narazil na takúto osobu na Konferencii...
- 9 Cltr0n: Prečo mestská polícia v Poprade vyzerá akoby hliadkovala vo vojnovej zóne?
- 10 Tulipanoo: ked nemate co robit dnes tak si pozrite Sestra v akcii