Hujko sa narodil za zvláštnych okolností. Pršalo a jeho vlastná mať prala záclony na streche paneláku. Vtom vedľa nej udrel blesk. Celá zľaknutá si spomenula, že asi najmodernejší spôsob reakcie na túto situáciu je skok v štýle Kobra11. V domnení, že bude trendy, vykonala túto strašnú chybu. Ako tak padala pribrzdila a spomenula si, že si tam hore zabudla záclony. Vrátila sa teda po ne. Teraz už padala štýlovo, mala ich totiž okolo krku ako Wonderwoman. To je jedna z tých superhrdiniek, aj tak nikdy nemala na matku Terezu. A ako tak padala, vytiekla jej plodová voda. Padala z 30 poschodového paneláku, tak porodila vo vzduchu. Čoby nie? Veď načo mala vždy pri sebe pôrodného asistenta?
Ale tu sa príbeh neskončil, lebo ona padala. Nedalo jej to, a prestrihla pupočnú šnúru, lebo asistent nevedno prečo odpadol. I zbadala zem a uvedomila si, že už si dlho nepožije. Pomyslela teda na svojho novonarodeného syna a začala s ním rotovať ako s tým náradím olympijským. Tušim sa to volá kladivo. On mal na sebe ešte veľkú časť pupočnej šnúry. Keď sa nachodila na treťom poschodí, dieťa odhodila, čo najďalej to šlo.
Potom sa nechutným spôsobom zrazila so zemou. To tu nebudem popisovať, lebo aj tak je tento príbeh dosť divný.
Jej syn dopadol na kopu sena, ktorá bola opretá o Aston martin. Asi to bolo auto ale v tých sa ja nevyznám. Predstavme si, že ten Aston martin bola červenozelená tekutina v nádobe od zaváranín.
A odvtedy ho volali Hujko, lebo pri dopade bolo počuť "Žžžžžžžuch?" .

Kôň je C

 Záchod
Komentuj
 fotka
whataboutsusan  3. 1. 2009 01:04
Ty už prosím o nikom nevrav že je divný... a ako môžeš povedať že sa tvoja teda ehm Hujokva mam nikdy nevyrovná Teresii.. zneuctenie rodu tvojho
 fotka
incubus  3. 1. 2009 02:26
ahh hujko....ťažké tvoje narodenie......ešte, že si mal stylovo oprané...myslím, že v komixoch Marvel by okrem žžžžžžuccccchhhh bolo aj Aaaarrrrgghhhhhk/hujko by sa mohol napichnúť na ihlu v kope sena... /....btw hodil by sa mi tam záber kde človek vnútri vidí ako padá pani Hujková a pozerá pri tom v TV Nevestu na úteku....
Napíš svoj komentár