Asi pred mesiacom som sa zapojil do súťaže spoločnosti Coca-Cola Slovensko, v ktorej hlavnou úlohou je zbierať body, ktoré môžete zameniť za rôzne predmety, alebo jednoducho vložiť do súťaže. Zapojil som sa do súťaže, v ktorej bolo možné vyhrať Playstation Portable. A vtedy to prišlo… Navštívil som oficiálnu stránku tejto súťaže, kde som s radosťou zistil, že sa stávam výhercom tejto obľúbenej hracej konzoly. Ale, opäť to ale. Na druhý deň ráno, keď som si chcel pozrieť opäť výsledky súťaže, som s prekvapením zistil, že moje meno sa na listine výhercov nenachádza a výhercom sa stáva človek, ktorý mal už na svojom konte asi 2 Playstation, a rôzne iné ceny.

V tejto chvíli som zanevrel na súťaže Coca-Cola a začal som ,,námatkovo" pozorovať výhercov tejto súťaže. Presne ako som čakal. Niektoré mená sa objavovali, povedal by som, neprimerane často. Z čoho som si utvoril jediný záver- táto súťaž je zmanipulovaná.

Urobte si vlastný názor a ak Vás to trošku zaujíma, občas si prebehnite listiny výhercov.

Na záver prikladám odkaz na fórum, kde riešia taktiež manipulovanie tejto populárnej súťaže. Chcel by som upozorniť, že zmieňované fórum obsahuje veľa vulgarizmov. Osobne si myslím, že je to úbohé fórum, čo sa týka úrovne vyjadrovania niektorých užívateľov.

PS: Článkom neobviňujem spoločnosť Coca-Cola Company Slovensko z podvodu, či manipulácie súťaží.

Článok nájdete aj na: » blog.menyhart.sk/?p=17...

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
pawlo  19. 2. 2008 16:37
Si myslim ze to nebola jediná súťaz z vopred známimi výhercami - ved usporiadatelia súťaýí maju tiez svoje rodiny ktorým by sa zišli pekné darčeky
 fotka
menyhart  21. 2. 2008 00:32
Áno, tak to je...chcel som to len podložiť vlastnou skúsenosťou
 fotka
tommyhot  11. 5. 2008 15:43
V com spociva ta sutaz? Mozno sa to da pekne osrat aj z vonka a nemusi v tom vobec byt rodinkarstvo. Btw mam taky pocit ze takychto sutazi sa nesmu zucastnovat ani rodiny a ani zamestnanci.
 fotka
marttina  19. 5. 2008 17:30
vsetko mozes oklamat ked chces lebo lebo slovenskooooo ja sutaze nesledujem a ani sa uz nezapajam podla mna to nema vyznam uz len kvoli tomuto ze ty ako obycajny bezny smrtelnik mas sancu na vyhru minimalnu
Napíš svoj komentár