Nicnerobenie panuje dnesnemu dnu. Jeden den absolutneho volna. Je uzasne mat na pleciach 24 hodin vkuse jednu velikansku davku detskej nezodpovednosti. Lebo ony ziadnu nemaju, mozu si robit, co chcu, zvacsa je im cokolvek beztrestne odpustene. Hlavne takym do 10 rokov, alebo este menej? To je fuk, hlavne, ze som dnes prekypovala slobodou.

Dokonca som sa rozhodla ignorovat utaboreny prach na mojom stole i vyhladovanu macku agresivne skrabkajucu na dvere. Mala som nieco naliehavejsie. To naliehavejsie bolo pocuvanie hudby, jedenie a necinne vysedavanie ci citanie.

Myslim, ze rovnako ako pracovny, tak aj prazdninovy den si treba uzit do posledneho duska a sustredit sa len nan. Nech plati egalita. Takze som si naplno uzivala uteseny den, co sa ale o pocasi povedat nedalo. Ale, kto uz riesi pocasie.

Navyse ma uspokojuje vedomie, ze uz len dva tyzdne, necele dva tyzdne a moj osobny pokus sa skonci. Ale ako som uz spominala v nizsie uvedenych odsekoch, potom estelen vsetko vlastne zacne. Kazdy by sa mal o nieco snazit, aj ked to inemu moze prist hlupe a zbytocne. Nic nie je zbytocne, pokial to tesi co i len jedneho cloveka, pokial len jedinu osobnost to ucini stastnou, alebo sa to stane zmysluplnou vyplnou jeho dni v tomto prisernom svete s patolizacskymi a chamtivymi politikmi a statom bezocivo tahajucim od nich peniaze.

Takze tak. Aj nad tymto som uvazovala pocas tohto bohemskeho dna nabiteho sladkostami a vysostne pozitkarskymi cinmi.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár