Ejha, aky su mi tu vsetci zniceny tym ze sa zacala skola. Nooo boooze to je mi toho, jak keby sa nezacinala kazdy rok, uz ste si mohli zvyknut veru . Ja som nahodou dnes prezil paradny den, teda neviem ako vy, ja sa vam ale proste musim pochvalit.

Narozdiel od blogov ktore posledne 3-4dni celkom ficia sa tento nebude zacinat skolou, ale sa zacne jej koncom. Nuz teda boli sme vam v tej skole, pokecali, dostali dost dementny rozvrh, rozpis seminarov a huraaa domov. S kolegami nam to vsak nedalo a rovno sme sa dohodli na 17:00 do podniku na troska biliardiku. Prisiel som teda domov, hodil do seba hranolky z fritezi, vyvencil psa, uvaril si caj a hura do "Gejma". Cestu mi v usiach sprijemnoval majster hudby: "Jaromir Nohavica"

Až budu starým mužem, budu staré knihy číst
a mladé víno lisovat,
až budu starým mužem, budu si konečně jist
tím, koho chci milovat,

No jo, veru boh textov i hudby. Nuz teda kde som to skoncil, ach ano, no nebola by to spravna partia keby si nedala nejaku tu minutku navyse, co som zatial spolu s Martinkom, ktory prisiel na cas, na plno vyuzil a stihli sme odohrat prvu particku, pre mna uspesne *THUMBS UP* To uz dorazil bibo a neveriac sa rozhodol ma vyzvat. Veru hra to bola napinava no nakoniec skutocne tesne ma Palo setrel zo stola. Nevadi...Ved nabuduce priatelu! Nasledovalo este par duelov, vypitych kofol a potom sme konecnce usadli k stolu pre pravy ucel nasho stretnutia, veru, rozhodli sme sa naucit hrat poker . Martin neotalal, vytiahol karty, ja som doma nasiel stare zetony z detskej rulety a hra sa mohla zacat. LIetali postupky, pary, trojice, Full Housi!!! Pot na celach hracov prezdradzoval viac nez slova dokazu. Hra to bola tazka ale dovolim is povedat ze celkom mi to islo. Tak sme teda stravili 2 a pol hodinky nad kvalitnou partickou pokeru, perfektna hra, stalo to za to, odporucam aj vam. Samozrejme neboli sme nasucho. Casnik je velmi sympaticky a ochotny a mi sme kazdu jeho okruznu jazdu po podniku vyuzili na dalsiu objednavku kofoly, ba i na kuracie kridelka. UCet cinil 750Sk, ale uznajte? Co je to pre 5chlapov za 3hodiny kvalitnej zabavy? Nic! Nuz vybral som sa teda domov a pan Nohavica mi opat ochotne ponukol nieco na zvysenie dobrej nalady, ktora uz aj tak prekracovala medze normalnosti cirkusoveho klauna v najlepsich rokoch:

Už otvírá vrátný bránu
už pofoukal vítr ránu
po dlouhé noci blíží se ráno
Už jsou komety za půlkou letu
Už se děti můžou těšit na kometu
Na zemi děje se to co bylo na nebi psáno

No jo, veru, boh textov i hudby. Co za prekvapenia ma vsak necakalo len co som prisiel domov? Vola ma kamarat do posilky? Nuz preco nie? Dobra nalada mi davala energie za troch a niekde som ju minut musel, inak by som nezaspal. Tak sme teda dorazili o 9do posilky. Hodina do zaverecnej? O to viac treba makat, teda poviem vam, nadrel som sa ako nikdy. Ale zaroven s takym elanom a dobrou naladou ako nikdy. Skoncil som o 5minut skor co som este vyuzil na poriadnu teplu sprchu v posilke. Krasne uvolnila vsetky napjate svaly, a spokojne som si to vybral domov, stale som vsak nebol moc unaveny, ta posilka ma este viac nabudila. Pes hned po prichode domov vycitil tu dobru naladicku a rozhodol sa ze aj on si zasluzi nejaku tu radost, veru bolo cas vyvencit. Problem to ziadny nebol. Jaromir opat ponukal nieco malo na spestrenie nocnej vychadzky:

To umí každý debil, aby eso trumfem přebil,
ale dát na eso dvojku to je teprve gól!

No jo, veru, boh textov i hudby. Len co som dorazil domov spokojny ja i hafan uvedomil som si ze znizena teplota vonkajsieho prostredia zas tie svaly trosicka stiahla. To nemozem dovolit, viete si rnao predstavit potom tu svalovicu, povedal som si a urobil som rozhodnutie ktore rozhodne nelutujem. Ani minutu som neotalal a sup do Sauny. Samozrejme nemame doma saunu, zas taky zadzobany skblici niesme Len mame v sprchovacom kute taky rezim ze to zacne zohrievat vodu na bod varu a z takej hadice potom ide horuca para, ale ja to volam sauna pretoze efekt je rovnaky. Kazdopadne sa tam zmesti maximalne 1-2ludia. Teda skor jeden, ale spolu s osobkou ineho pohlavia by som tam kludne vliezol .

Ach citil som sa krasne, ale stale nie unaveny a velmi stastny, to nieje moc dobra kombinacia na noc, zase nezaspim . A zrazu do mojej hlavy voslo take to ked vydite vselijake pohyblive obrazky ktore su na neico dobre...ach ako len sa to vola? Hmmm, Oach aaaanoooo!!! NAAAAPAD! Dostal som teda napad spravit si dobry anglicko turecky caj zo spetkou mojej vlastnej receptury, recept prezradim len zasvatenym. Kazdopadne efekt je priserna ospalost. Caj som si dal, vypil pol litra. A momentalne som tak unaveny ze za 5minut asi odpadnem do perin. GREEEEAT SUCEEESS!!! Tak teda bonavie, bonavie to all of you!

Na zaver snad len chcem podkaovat vsetkym ktory boli sucastou tohto poobedia ktore bolo pre mna velmi krasne.
Menovite(pri tych ktory su na birdz uvediem aj Nick v zatvorke):

Palo (Bibo)
Milan (Borges
Martin D.(C4_)
Martin M.
Peto

Diky chalani, ste super .

PS: Ako v kazdom blogu, je to uz takou mojou rutinou, sa vzdy ospravedlnujem za gramatiku, som gramaticke drevo

 Blog
Komentuj
 fotka
fragile.  4. 9. 2007 23:28
No som rad, ze tu niekto skolu berie aj s optimizmom Cely blog je great success
 fotka
melcoire  4. 9. 2007 23:35
Cim skor skola zacne, tym skor skola skonci...moje great optimisticke heslo PEvne dufam ze Maj 2009 bude poslednym mesiacom na strednej skole pre mna...



Mimochodom zabudol som k tomu blogu este dodat, ze ked som bol v posilke tak z Funka som zapocul nieco v zmysle:"...praje vela uspechov ziakom spojenej skoly Dr. Martina Luthera v novom skolskom roku." Nezachytil som ten zaciatok takze netusim kto, co ma velmi mrzi, ale dakujem mu, aj ked je to len taky detail ale potesiii Pre upresnenie kto nepochopil, to je nasa skola
 fotka
ygor  5. 9. 2007 13:03
Adam, to venovanie bolo urcite tym druhym nech to s vami vydrzia
 fotka
kamili0  5. 9. 2007 13:30
Mne začína neskôr a končí skôr
 fotka
zemina  5. 9. 2007 13:34
Zaavidim..nadherny plnohodnotny den.

Take nebyvaju casto..a ak hej..tak ludi co maju taky bohaty program a vsetko stihaju obdivujem..

Moj vcerajsi den pozostaval zo skoly.. poobede The Wall (film..videl si?) .. a potom som zachrapala na niekolko hodin..Vecer nejake casti Family Guya..sprcha..a potom som uz len zaspavala pri muzicke. Bezny den..no treba to este nejak ozivit, kym je cas.

Aaa..po pravde, zacina mi z toho nicnerobenia uplne sibat.. normalne mam chut nasadit hard tempo a ucit sa.. Cize skola mi tak neprekaza..len trochu ludia v nej, dnes ma brutalne rozbolela z mojho spolusediaceho hlava.. Inac je vsetko prezitelne.. tak ja koncim..zelam este vela takych dni
 fotka
bibo  5. 9. 2007 18:10
bola to parba
 fotka
jeseter  5. 9. 2007 21:22
kde beriete prachy? ja keď a vyberiem von tka sa akurát tka môžem naťahovať so psom o jedlo a hrať sa na bezďáka
 fotka
borges  9. 9. 2007 02:13
Jeseter...prachy mame od toho som tu ja s melcoirom ale aj ostatny by sa mohli pridat zeee?
Napíš svoj komentár