Ubiehajú dni, ubiehajú hodiny, ubiehajú minúty...ubieha aj tento večer a ja sa so slzami v očiach a spomienkami v hlave.. spomienkami, ktoré mi spaľujú vnútro dívam na telefón.. v kútiku duše dúfam, že zazvoní a uvidím tam tvoje meno.. ale márne..

Sedím a spomínam na naše večeri..na naše nekonečné telefonáty, na naše písanie.. Pamätáš ešte?? alebo si ma už úplne vymazal zo svojho života?? ..Pamätáš, keď sme sa na blbosti vedeli smiať aj polhodinu v kuse? pamätáš, ako som zbožňovala, keď si mi napodobňoval hocijakých ľudí? pamätáš, ako som ti "rečovala" po našom? vždy si sa tak krásne smial na tých slovách..Pamätáš, ako sme spolu zaspávali? ako sme sa spolu prebúdzali? pamätáš ešte na to, že sme tu vtedy boli jeden pre druhého? pamätáš, čo si mi vtedy sľúbil? ja si tu vetu jasne pamätám.."aj keď sa to medzi nami dosere, kamaráti ostaneme nech sa deje hocičo" ..zjavne si na to všetko zabudol..

bolo by tu toho straaaaašne veľaaa.. čo by som mohla spomenúť.. ale NAČO? teba to už netrápi.. urobil si za tým bodku, vymenil, zahodil.. zahodil aj TO, čo bolo pre mňa najdôležitejšie.. a ty si to VEDEL..!!! verila som, že ťa nestratím aspoň ako kamaráta... ale verila som zbytočne..

..nechápem, ako môže človek, pre ktorého som robila naozaj všetko.. snažila som sa plniť vše.. čo som ti na očiach videla, len aby si bol šťastný a nič ti nechýbalo.. ty to dobre vieš, že som bola pre teba ochotná urobiť všetko, dať za teba aj vlastný život, ak by bolo treba.. ako môže taký človek niekoho takého jednoducho vymazať zo svojho života.. len tak, ako keby som už ani neexistovala..

..keby si mi aspoň na toto jediné odpovedal.. PREČO??? bola som tak zlá? čím? tým, že som sa snažila pre teba robiť všetko? alebo prečo? kvôli čomu taká rana priamo do srdca? ..ani si nevieš predstaviť, ako to veľmi bolí.. nevieš, ako mi spaľuje vnútro pocit, že je to všetko fuč, všetko.. jediné, čo mi po tebe ostalo sú prázdne sľuby a krásne spomienky..

..viac som ti už dať nemohla.. lebo dala som ti všetko zo seba.. a to najhlavnejšie, svoje srdce a lásku.. VER MI, že ťa už takto, ako som ťa ľúbila ja, žiadna iná nebude.. možno som mrcha.. ale prajem ti, nech ťa tak ani neľúbi a ty si jedného dňa uvedomíš a pochopíš, čo si zahodil jedným okamihom..

..aj tak.. aj za tú bolesť, ktorá mi po tebe ostala ti patrí veľké ĎAKUJEM za všetky krásne dni, hodiny, minúty s tebou.. za všetky krásne okamihy, ktoré som s tebou zažila, za tvoj čas, keď mi bolo najhoršie.. za to, že si pri mne stál a podporoval ma pri všetkom, čo som robila.. za najlepšie vylepšovanie nálady.. (NIKTO to tak perfektne nevie, ako ty) a za to.. že si ma vytiahol zo sračiek v akých som bola.. keby nebolo teba, trz by som toto asi nepísala..

ĎAKUJEM ti za to, že si mi dal možnosť byť tvojou súčasťou pomaly 3 roky.. cítiť tvoje objatie, v ktorom som sa cítila najbezpečnejšie.. cítiť tvoje bozky, z ktorých sa mi podlamovali kolená.. vidieť ten najkrajší úsmev na svete.. dívať sa do tých najkrajších očí.. proste, ďakujem za všetko...!!! za ten čas, ktorý som mohla s tebou stráviť.. ver mi, že na to NIKDY nezabudnem.. až príliš hlboko si v mojom srdci..

...prečo tu toto vlastne píšem? chcela by som to povedať tebe..ale je to už asi zbytočné.. aj keby som si vytrhla srdce a doniesla ti ho, nepochopíš moju bolesť a to, ako veľmi ma to trápi.. a hlavne, nič na tom nezmeníš ..smutné, že si to prečíta x cudzích ľudí.. ALE TY NIE

..keby si len vedel, že na teba myslím deň čo deň.. deň čo deň čakám, kedy si na mňa spomenieš.. možno keby si ma videl.. že som to písala so slzami v očiach a diktovalo mi to samo srdce.. pochopil by si, že som ŤA NAOZAJ MILOVALA..!!!!


..

 Blog
Komentuj
 fotka
kamush195  29. 1. 2014 18:36
krásne napisane , viem že to strašne boli ja preživam skoro to isté
 fotka
melany007  29. 1. 2014 19:11
@kamush195 ďakujem krásne.. no, písané srdcom.. tak to mi je ľúto.. :/ ale možno u teba to skončí šťastnejšie
 fotka
vreskot000  29. 1. 2014 19:11
ty si ešte mladá, také zažiješ plno ešte, neviem prečo si to berieš tak k srdcu, to sa stáva. ved mas 19. čo si si myslela, že ta požiada o pol roka o ruku? vyskúšal a potom koniec. to sa stáva. aj mne to spravila bývala. a nech ide do riti
pride další, budeš dakovať, že ta nechal. predpovedám ti to. ak sa tak stane, kludne mi napíš, ja mam pravdu
 fotka
melany007  29. 1. 2014 19:17
@vreskot000 hej.. ja viem že som ešte mladá..ale toto bolo úplne o niečom inom.. začínali sme veľmi komplikovane a predsa sme to zvládli..k tomu som v ňom mala najlepšieho kamaráta, frajera, ochrancu..proste VŠETKO a trz nemám nič.. bol prvý, ktorého som milovala a robila pre ňho všetko, len aby bol šťastný a nič mu nechýbalo.. tak vieš, dosť to bolí.. ak to skončí a toho človeka zrazu nepoznáš.. :/ ..dúfam, že ma to raz prejde, ale aj tak si nepoviem, že nech ide do riti.. mrzieť ma to bude stále..!!
 fotka
vreskot000  29. 1. 2014 19:35
pozri poviem ti taku vec. keby si ho chcela isto, jasne, keby ta takou mierou aj on chcel, boli by ste spolu. to že nie ste, znamená ze spolu nepatríte. Boh pripravuje pre Teba iného. je to moc ťažké, ale skús zanechť minulosť a sustred sa najma na prítomnosť. uvidíš, ako sa všetko vyvinie. nemôžeš byť z jedneho fagana hotová, to kde sme. neboj nič. bud pokojná, nepoznam chlapca, ktorí by nechceli poriadnu ženu( bývalí spolužiaci, čo sú kňazmi, to je druhá vec) modli sa, aby Pán Boh tak dal, aby si bola šťastná. modli sa za svoje i jeho šťastie a obdaruje ťa človekom, ktorý ťa bude milovať prv, než si si ty na neho spomenula. ver v moje slová
 fotka
melany007  29. 1. 2014 19:58
to je jasné, keby sme mali byť spolu, asi by sme boli.. ale vyskytlo sa na konci pár chýb (nie takých na rozchod), ktoré môj bývalý už zjavne nechcel riešit..toto ja už neovplyvním, ale bolí to o to viac, že som v ňom stratila aj najlepšieho kamaráta.. to, čo mi dávalo zmysel a byť šťastná každý deň.. trz to už tak nie je.. :/ ako ja viem, že mám rodinu atď.. ale ON je on a nedá sa nahradiť..:/ apsoň v kamarátstve nie.. ale ako vravíš, musím sa sústrediť na prítomnosť.. lebo ja sama na tom nič nezmením.. :/
..pekne si to napísal.. máš pravdu len.. je to hrozne ťažké
 fotka
mojdedo  29. 1. 2014 20:04
nj.. toto je nevyhoda vacsiny vztahov... zaciatky su nadherne...konce bolestive
 fotka
melany007  29. 1. 2014 20:07
@mojdedo no u nás bol aj začiatok ťažký,kým sme sa dopracovali k vzťahu.. ale to bolo na tom pekné, že sme to vydržali.. a celý vzťah bol super.. až na to, že niekde nastala chyba :/ ..ale hej, konce sú bolestivé..a dosť
 fotka
mojdedo  29. 1. 2014 20:09
@MeLaNy007 ja to velmi dobre poznam a najviac ma mrzi, ked musim ublizit tym, ktorych mam rad
10 
 fotka
melany007  29. 1. 2014 20:11
@mojdedo ..počkaj, ako ublížiť tým, ktorých máš rád?? veď ak to poznáš.. tak bolo ublížené tebe, nie?
11 
 fotka
mojdedo  29. 1. 2014 20:18
@MeLaNy007 ano, bolo aj ublizene mne... aj so mnou sa rozisli...

ale tymto konkretne som myslel, ze.. proste som sa musel rozist s priatelkou, ktoru som mal rad a tym, ze som jej takto ublizil.. tak to ublizovalo aj mne... viac, ako keby sa ona rozide so mnou... mozno to niekomu pride divne, ale je to tak..

nemohol som s nou byt, tak som sa musel rozist a bolelo ma, ze sa trapila..
12 
 fotka
melany007  29. 1. 2014 20:20
@mojdedo chápem už trz.. :/ ..rozišiel si sa s ňou pre nejaký dôvod? či si ju už prestal ľúbiť?
13 
 fotka
antifunebracka  1. 10. 2015 16:50
vymazal si ta zo svojho zivota, pretoze tak by to bolo pre teba ovela lepsie, ako keby si sa s nim mala aj nadalej stretavat a on by ti rozpraval o nejakej novej babe a ty by si z toho mala vnutorne krvacanie
Napíš svoj komentár